Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Muzika
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Voodoo Child pjesma sa najboljim gitarskim rifom
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Voodoo Child pjesma sa najboljim gitarskim rifom

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
PsOaligator View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj PsOaligator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Voodoo Child pjesma sa najboljim gitarskim rifom
    Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2009 u 17:16
Pjesma "Voodoo Child" Džimija Hendriksa proglašena je za numeru sa najboljim gitarskim rifom svih vremena, 41 godinu nakon što je snimljena, objavljeno je na sajtu BBC Newsa.

U anketi koju je sproveo sajt Music Radar, "Voodoo Child" je nadmašila hit "Guns and Rouses "Sweet C h i l d O' Mine", koji je na drugom mjestu. Među prvih pet su rifovi iz pjesama "Whole Lotta Love" "Led Zeppelina", "Smoke On The Water" "Deep Purplea" i "Layla" grupe "Derek and Dominos".

Šesti su "AC/DC", sa klasikom "Back In Black", a slijede "Enter Sandman" "Metallica" na sedmom i "Day Tripper" "Beatlesa" na osmom mjestu. Rif iz pjesme "Smells Like Teen Spirit" grupe "Nirvana" je na devetom, a "(I Can't Get No) Satisfaction" Rolling Stonesa" na desetom mjestu.

Izvor: Beta
Mene su poslali iz štaba...ja ću vam pomoći...
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2009 u 18:48
Svi su zasluženo tu! cudak
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2009 u 18:52
Prilično mainstream lista, ali ok... titlovibend
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2009 u 19:28
Mainstream jeste, ali nije reč o kompletnim kompozicijama, već o rifovima, a kad je samo to - teško da ima bolje od ovoga.
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2009 u 19:51
Brate, ti si stručnjak, moram vjerovat...Wink
Na vrh
PsOaligator View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj PsOaligator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2009 u 19:56
U suštini su ok svi ali ima masu stvari kojih nema a koje su bolje od nekih gore, od Black Sabbatha nema ništa, i tako dalje da ne nabrajam, ali to mi je prvo upalo u oko i baš sam se začudio...
Mene su poslali iz štaba...ja ću vam pomoći...
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2009 u 20:04

Originalno postovano od strane bubba ho-tep bubba ho-tep piše:

Brate, ti si stručnjak, moram vjerovat...Wink

LOL Ma brate, nisam ja nikakav stručnjak, samo kažem da se slažem sa ovom listom jer su ovo pesme koje će prepoznati i oni koji nemaju blage veze sa muzikom, a to nema veze ni sa tekstom ni akordima niti bilo čim drugim osim rifa. Samo to kažem, a da je mainstream - jeste. Ove stvari su mi užasno dosadile još sredinom 90-ih.

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.