Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Titl problem
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Titl problem

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Saku View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Saku Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Titl problem
    Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2009 u 10:40
Evo ovako. Nisam u karijeri naisao na ovakav problem. Skinem film, on radi kad ga pokrenes. Skinem titl, stavim ga u isti folder, isto ime, klasika i onda ne mogu uopce pokrenut film?! Isti slucaj kad ga idem pokrenut u subtitle workshop. Cim izbrisem titl bez problema pokrenem film.

Drugo pitanje i nije neki problem al cisto da pitam. Nedavno sam reinstalirao windowse i instalirao programe. Među ostalim i k lite codec pack, vob sub tj sve potrebno za gledat i uskladivat filmove. Al sad kad pokrenem film u SW onda su titlovi prikazani duplo. Kazem to je samo u SW a ne kad ga pokrenem za gledanje.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2009 u 13:18
1. Probaj da promeniš naziv prevoda, tipa, mika, pera, laza... svejedno. Da li onda možeš da pustiš film? Prevod "prevuci" ručno.

2. U tray bar-u imaš zelenu ikonicu/strelicu. Otvori to i pod i pod General imaš opciju LOADING. Tu stavi "DO NOT LOAD".
Na vrh
Saku View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Saku Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2009 u 18:21
Hm, vjerojatno ima tu nesto oko postavki al nikako skuzit.
Sad sam u vob sub pod general stavio DO NOT LOAD kako si rekao i sada kad otvorim taj film i bilo koji drugi sa prevodom u SW nemam duple titlove i sve se cini ok, al kad ga idem gledat u playeru nema titlova ni na tom filmu  ni na bilo kojem drugom. Kad vratim na LOADED when neaded opet dupli titlovi u SW i svi filmovi opet rade na playeru osim tog jednog kojeg uopće ne mogu pokrenut.

Na vrh
Movie Master View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2009 u 21:50
Pokušaj da ffdshow postaviš da pušta titlove a isključi VobSub.On ti je potreban najviše kod lepljenja titlova, inače nije neophodan.ffdshow takođe imaš u K-Lite, odeš na njegova podešavanja i dodaš puštanje titlova.Pokušaj i deinstalaciju VobSub-a koji ti instalira K-Lite, zatim skini VobSub 2.23, pa njega zasebno instaliraj, možda i to reši problem (ako ga ne nađeš - javi, postaviću ga na rapid).Imao sam i ja skoro problem da nikako nije hteo jedan film u SW da mi pusti.Na kraju sam u VDub-u odsekao početak filma (početak špice, nekih 20 sec) i sve je bilo ok (nešto u vezi tona, ne sećam se baš tačno).
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.