Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Rocky: The Beginning (2012)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Rocky: The Beginning (2012)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Rocky: The Beginning (2012)
    Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2009 u 20:05
Rocky: The Beginning (2012)

http://www.imdb.com/title/tt3371214/ (samo za PRO korisnike)

Uživaćemo u još jednom nastavku filma. Ovde će biti reči o Rocky Balboa kao bebi i mladiću... njegovim počecima, interesovanjima, nestašlucima... Kako u porodici nije bio tretiran kako dolikuje jednoj bebi, mladi Rocky odlučuje da pobegne od kuće i sreću potraži sam. Put mu je bio trnovit ali ga je zlatna traka odvela pravo do zvezda... Svakako vredi čekati ovaj nastavak.
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2009 u 20:48
znaci Prequel

Svidja mi se ideja
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2009 u 21:31
Jedva čekam ovaj nastavak, hvala Darije na najavi.LOL
Na vrh
PsOaligator View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj PsOaligator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2009 u 21:50
ja imam imdb-pro, vidio sam sad, evo ocjena od stručnjaka, mislim da sve govori...ClapClap

Pro User Rating: 9.7/10
Mene su poslali iz štaba...ja ću vam pomoći...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2009 u 22:10
To vam pričam. Biće ovo film decenije. Star
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2009 u 15:06
Pronađoh na jednom blogu neke novosti u vezi "Rocky: The Beginning (2012)". Pre svega snimanje je počelo, a evo ga i glavni glumac:

Priča je potpuno originalna: Mali Rocky Balboa ostaje sam kada ga roditelji i rodbina greškom zaborave kod kuće, i bez njega odu na Božićni odmor. Lopovi koji danima nadgledaju komšiluk shvataju da je Rocky sam u kući, i odlučuju da ga opljačkaju. Savršen teren da Rocky testira svoje bokserske sposobosti.

Još par prequel filmova je u pripremi:

Gladiator: The early days

Nosferatu: First Blood

Police Academy: Baby patrol

Pirates of the Carebian: Birth of black pearl

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2009 u 15:16
hahahahaha...LOLjedva čekam filmLOL
Na vrh
IvanBM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj IvanBM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2009 u 17:04
ako je istina ovo što cudak_31177 kaže onda bu do nešto slično filmu "sam u kući",a to mi se ne sviđa kao prequel jednog odličnog serijala filmova.
S Poštovanjem!
Ivan B.M.
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2009 u 17:27

Pa ako tako bude pa to ce biti prvorazredna GLUPOST ili parodija na Rokija,a ne film decenije.

STRASNO

Ažurirao AcaN - 21.Studeni/Nov.2009 u 17:30
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2009 u 17:58
Recite mi da se zezate?
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2009 u 18:09
Bojim se da oni misle ozbiljno. LOL
Na vrh
IvanBM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj IvanBM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2009 u 18:52
a kaj na IMDb-u pro ne piše plot ili bilo što o radnji filma?
jer koliko sam ja čitao Silvestar Stalone je najavio nastavak Roky-a i Ramba zato čisto sumnjam da je to radnja jer sumnjam da bi on napravio ovaku debilnu priču (ispričavam se na izrazu, ali baš mi to tako liči, na debilanu).
poz

Ažurirao IvanBM - 21.Studeni/Nov.2009 u 18:56
S Poštovanjem!
Ivan B.M.
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2009 u 18:53
ROFL
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2009 u 19:17
a sta je sad ovo koji k.....

Sylvester Stallone must have enjoyed to wear boxing gloves again because he's planning to make yet another Rocky movie sequel! He's been talking indeed about making Rocky 7. He would develop this project once he would have wrapped Rambo 5..

Ok legends never die, but come on, do we really need a new Rambo movie? Sylvester Stallone is still a damn strong guy, he would knock me out with just half a blow, that's sure... But one can't deny that he's getting old... Why would we want to watch an old dude on the ring? And that wouldn't be new: he did it already with Rocky Balboa (aka Rocky 6).

Rocky 7
Genre: Action/Sport/Drama
Directed by: Sylvester Stallone
Starring: Sylvester Stallone
Release Date: TBA 2012

http://teaser-trailer.com/2009/10/rocky-7.html

Ažurirao AcaN - 21.Studeni/Nov.2009 u 19:20

- Armin van Buuren

Na vrh
PsOaligator View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj PsOaligator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2009 u 23:06
Ma kakav bre Sam u kući, čitao sam scenario luuuuuuuuuudilooooooo...posjeća ovako kad se kaže, ali to nema veze sa Sam u kući, npr ona scena Spoiler alert!!! kad mali zalijepi onoga za stolicu super lijepkom...mislim stvarno...
Mene su poslali iz štaba...ja ću vam pomoći...
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2009 u 23:58

Ljudi zezam se, šta vam je. LOL Stallone je ugasio sa Rockijem, Rambo 5 se snima, a ovo gore je radnja filma "Sam u kući", zato sam i stavio "Priča je potpuno originalna". LOLLOLLOL

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2009 u 01:38
Zezaš da se zezaš!!??? Daješ ljudima pogrešne informacije. Bilo bi lepo da batališ praćenje foruma putem e-mail-a () jer bi u suprotnom na vreme video tekst koji sam napisao a koji je u stvari pravi sadržaj novog filma o Rocky-ju. Shame on you!!! deki2
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2009 u 03:48

Originalno postovano od strane darije darije piše:

Zezaš da se zezaš!!??? Daješ ljudima pogrešne informacije. Bilo bi lepo da batališ praćenje foruma putem e-mail-a () jer bi u suprotnom na vreme video tekst koji sam napisao a koji je u stvari pravi sadržaj novog filma o Rocky-ju. Shame on you!!! deki2

hanging

Na vrh
Coolrunner View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Coolrunner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2009 u 14:12
Ja sam cuo da on ima nameru da uradi 3 prequela, nesto tipa Star Wars, da nas skroz uputi u pricu... prvi je ovo o cemu vec diskutujete, a suska se da bi drugi bio smesten u NY gde se mali Rocky slucajno nadje kada se u avionima razmimoidje sa porodicom a treci bi trebalo da se odvija u hi-tech opremljenoj kuci, a Rocky pokusava da izboksuje macehu iz iste Thumbs Up
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.