Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Sport
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Tajson uhapšen nakon tuče sa paparacom
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Tajson uhapšen nakon tuče sa paparacom

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
PsOaligator View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj PsOaligator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Tajson uhapšen nakon tuče sa paparacom
    Objavljeno: 12.Studeni/Nov.2009 u 16:42
Bivši bokserski šampion teške kategorije Majk Tajson uhapšen je zbog sumnje za napad, nakon navodne rasprave sa fotografom na međunarodnom aerodromu u Los Anđelesu, prenosi Telegraf.

Portparolka Tajsona Temi Bruk izjavila je da je on putovao sa svojom suprugom i desetomjesečnom bebom, kad ga je napao pretjerano agresivni paparaco. Bruk je dodala da je Tajson postupio u samoodbrani, kako bi zaštitio dijete. Portparol aerodromske policije Džim Holkomb rekao je da je fotograf optužio Tajsona (43) da ga je udario. Paparaco je pao na tlo i posjekao čelo. Holkomb je istakao da i Tajson i fotograf žele da podnesu tužbu zbog napada.
Mene su poslali iz štaba...ja ću vam pomoći...
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Studeni/Nov.2009 u 16:59

e covek je lud ko struja 

gledao ga skoro u ludilu u las vegasu i nasmejao me skroz 

Na vrh
PsOaligator View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj PsOaligator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Studeni/Nov.2009 u 17:02
Meni je luđi ovaj paparaco, stvarno nenormalan tip, dobro je kad ga ovaj nije ubio jbt...LOL
Mene su poslali iz štaba...ja ću vam pomoći...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.