| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
A Christmas Story (1983) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
faithlessmary
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
Neprikosnovena Mary Pridružen: 07.Listopad/Oct.2007 Status: Offline Points: 2742 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: A Christmas Story (1983)Objavljeno: 10.Studeni/Nov.2009 u 13:27 |
|
Film u kome sam par puta uzivala kao mala i sad ga nasla da ga se podsetim A Christmas Story (1983)- All Ralphie wants for Christmas is a Red Ryder BB gun. Prica o detinjstvu na pomalo uvrnut i krajnje duhovit nacin. ![]() ![]() Originalni naslov: A Christmas Story Rezija: Bob Clark Uloge:Peter Billingsley, Ian Petrella, Melinda Dillon, Darren McGavin Godina:1983. Žanr:Komedija Trajanje:94 min. http://www.imdb.com/title/tt0085334/ P.S. Sad vidih da je isti reziser kao i za Porky's, znaci ne moze da ne valja, obavezno pogledajte ![]() |
|
|
Veži konja gde ti gazda kaže
|
|
![]() |
|
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Studeni/Nov.2009 u 13:31 |
|
e super mary,moram ovaj pogledati film,čuo sam dosta pozitivnih kritika a i to što kažeš ne može da ne valja kada ga je Bob Clark radio..još nam ubrzo dolazi Božični praznici pa ako još znaš dobrih Božičnih filmova,bilo bi super...
|
|
![]() |
|
nosundayfear
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
Pridružen: 09.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Jugoslavija Status: Offline Points: 1251 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Studeni/Nov.2009 u 13:52 |
|
Koja slučajnost. Pre jedno sat vremena uzeh da spremam slikice za kviz tipa pogodi sliku i baš tu slikicu(možda koji milisekund kasnije) odabrah.
Osamdesete su imale mnogo dobre filmiće za klince. |
|
|
Clouds come floating into my life, no longer to carry rain or usher storm, but to add color to my sunset sky.
|
|
![]() |
|
faithlessmary
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Neprikosnovena Mary Pridružen: 07.Listopad/Oct.2007 Status: Offline Points: 2742 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Studeni/Nov.2009 u 14:08 |
|
Hehehe Outside, ti gledaj ovaj film, a ja cu Porky's
![]() @nosundayfear, Hahah telepatija da i za klince i za tinejdzere. Danas su takvi fiilmovi skoro izumrli, ili su toliko tupi da ih ni klinci ne gledaju ![]() |
|
|
Veži konja gde ti gazda kaže
|
|
![]() |
|
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Studeni/Nov.2009 u 14:25 |
|
hehehe mary dogovoreno,pa onda poslje javi utiske kad pogledaš..
|
|
![]() |
|
yolix83
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2009 u 10:52 |
|
Ja sam ovaj film isto gledao par puta kao klinac ali nisam znao kako se zove. I skinem ga jednom s neta ne znajući da je to taj... baš sam se bio obradovao. Zanimljivo je pogledati sada ono što si gledao prije.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |