Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Virusi na forumu? Jel sajt opet napadnut?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Virusi na forumu? Jel sajt opet napadnut?

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Kayser Soze View Drop Down
Uploader
Uploader

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kayser Soze Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Virusi na forumu? Jel sajt opet napadnut?
    Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2009 u 16:37
Pozdrav,

Ovako koristim Kaspersky Internet Security (osobno misljenje da je daleko najbolji kazem osobno) i svaki put kada dodjem na forum javi mi downloadera trojana b.exe. Ok kaspersky ga ubije svaki put ali isprobao sam na drugom kompu odem na sajt na forum surfam i ne javlja se nista . . ali nakon toga kada stisnem ctrl + alt + del u procesima mi se pojavi b.exe koji je trojan downloader. Na drugom kompu nemam kaspersky nego nesto drugo.

O cem se radi?

Ljudi provjerite dal' u preocesima imate b.exe file koji je pokrenut? ako imate pritisnite na njega da vam otvori lokaciju (nalazi se u temp folderu) a prije toga na nejga u procesima end process tree i izbrisite ga . .iz tempa ..

edit: nakon malo vise otvaranja stranice javljaju se razni trojani izgleda da je ovdje rijec o necem ozbiljnijem . .

Ažurirao Kayser Soze - 05.Studeni/Nov.2009 u 16:38
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2009 u 16:48
Nema nista ni u procesima, ni kod firewall, ni kod NAV.
kod tebe mozda nesto samo tako javuje, mozda neki virus uvatio kasperski.
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2009 u 17:04
Jok brate i kod mene je sve cisto!
Vladika
Na vrh
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kayser Soze Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2009 u 18:02
kazem vam da nesto ne stima evo i prt sc:

kaspersky mi to nalazi na raznim mjestima na forumu . . .i stalno ubija to . .

Ažurirao Kayser Soze - 05.Studeni/Nov.2009 u 18:05
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2009 u 18:09
Da ti nije to od xclm.... reklame na rjeci sto su, pa registruje kao virus jer se te reklame dodatno ubacuju na forumu sa drugog servera.
Evo sta ima kao prenos kod mene

Ažurirao prijatel-MKD - 05.Studeni/Nov.2009 u 18:14
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2009 u 20:06
Moram ti reći da je to ipak nešto do tebe. Sve sam proverio. Nikakvih čudnih "stvari" nema ni na forumu ni na sajtu.
Na vrh
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kayser Soze Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2009 u 23:42
cudno nesto . .jer i na drugi komp sam stavio kaspersky podesio ga isto i isto nadje svaki put ..

sad ili je ova verzija kasperskog podivljala (malo vjerovatno) ili je stvarno u necem problem .. . ne znam . . isto mi nalazi  . na forumu . .. provjerit cu kod sebe .. . jos sve jednom . .sutra cu vam javit .. nakon kaj cu ga skenirat s par programa. . .
Na vrh
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kayser Soze Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2009 u 00:19
hm . ..  vise nista ne ocitava. . a niti je ista ocisceno kod mene jer nije bilo kaj za cistit . . .a niti scan jos nije ni gotov . .ali vise ne ocitava nigdje na forumu . . .trojana . .

Stern Smile
Na vrh
pejafor3 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pejafor3 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2009 u 01:35
Ima neki novi trojan koji se širi preko adobe flash-a.
Guglaj naći ćeš tačne informacije.
Ujedno, na adobe stranici skini novi flash.
I meni bit defender javlja virus kao i tebi, ali na sasvim drugoj stranici. (sa puno adobe flash banera)

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,391 sekundi.