Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Novosti
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Aktivne teme
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Aktivne teme

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Aktivne teme
    Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2009 u 20:23
Praćenje ovako velikog foruma, otvarajući svaki posebni podforum i proveravajući da li je u nekoj temi bilo novih postova ili ne može da bude veoma zamorno...
Pri dnu početne stranice foruma postoji popis najaktuelnijih tema - poslednjih 20:

Međutim, kao što rekoh, kod nas se u toku dana napiše više od 300 postova u više od 20 tema, što će reći da ukoliko pratite samo taj popis postoji velika šansa da vam neke teme promaknu.

Baš zbog toga i postoji dugme Aktivne teme

kojim se otvara strana sa popisom SVIH postova koje niste pročitali u SVIM temama na forumu:

Boldirani naslovi će biti nepročitani postovi a ostali su teme/postovi nastali u ovkiru prikazanog vremena.

UPOTREBA Aktivne teme ĆE VAM OMOGUĆITI DA UVEK BUDETE U TOKU SA SVIM AKTUELNIM TEMAMA NA FORUMU...

Verujem da je većina korisnika uveliko upoznata sa ovim ali za sve one druge, evo konačno rešenja problema
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2009 u 20:34
Ja kad sam došla na forum, prvo što me obradovalo jeste upravo opcija Aktivne teme. Izluđuju me forumi koji to nemaju. Lako je i kad si početnik, da ostaneš u toku dok istražuješ po forumu.
A za spam, refrešovanje Aktivnih tema je najčešći postupak Big smile  bez njega nema života.

Samo, ja imam jedan problem/konstataciju/primedbu sa Aktivnim temama.
Sad kad sam gledala tvoje slike skontala sam i koji. Meni pored/ispred Aktivnih tema fali onaj viljuškasti(vilasti) ključić i ono Admin Big smile Big smile Big smile

LOL
LOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
faithlessmary View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2009 u 20:50
Ovaj thread je samo jos jednom potvrdio moju osobinu, da uvek vidim nesto stoto, a da stvari koje su mi ispred nosa ne vidim taman da ispustaju i zvucne signale. Ovo aktivne teme dugme nikada pre nisam videla verovao ili ne Wacko
Veži konja gde ti gazda kaže
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2009 u 21:15
Slicno na aktivne teme, i dugme "RSS" koje se nalazi desno od aktivne i neodgoverene teme (na slici i na forumu), daje vam odjednom na jednu stranicu pregled 10 zadnih postova u teme koje se vode kao aktivne.
Sto prakticno znaci da mozete odjednom procitati na jednu stranicu zadnje 10 postovane poruke u aktivnih tema.

Ažurirao prijatel-MKD - 30.Listopad/Oct.2009 u 07:57
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Listopad/Oct.2009 u 03:05
Luka, red bi bio da se javiš u ovu temu... LOL Bez brisanja i ''modeliranja'' molim LOL

Ažurirao bubba ho-tep - 30.Listopad/Oct.2009 u 03:06
Na vrh
asvalttina View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj asvalttina Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Listopad/Oct.2009 u 03:18
Aktivne teme su jedna od naj stvari na forumu- odlicna ideja i stalno to koristim. A posebno je dobro kad nisi malo duze vremena bio na forumu.
"I’m old enough to bleed, I’m old enough to breed, I’m old enough to crack a brick in your teeth while you sleep."
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Listopad/Oct.2009 u 11:54

Originalno postovano od strane bubba ho-tep bubba ho-tep piše:

Luka, red bi bio da se javiš u ovu temu... LOL Bez brisanja i ''modeliranja'' molim LOL

evo javljam se poo naredjenju LOL

iskreno ni ja nisam znao niti ikad probao cemu to dugme sluzi do juce kad mi darije napisao

siguran sam da jos pola funkcija na forumu ne koristim i nemam pojma sta znace ali covek se uci dok je ziv OuchLOL

ja sam sve vreme isao  pesaka iz teme u temu i gde ima pisanija otvorim vidiim pa tako dalje napravim krug i to je to 

Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Listopad/Oct.2009 u 19:12
U potpunosti se slažem s ovim, uvijek koristim opciju Aktivne temeThumbs Up
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,220 sekundi.