Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Sta mislite o ovom LCD-u Philips 37pfl3312/10?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Sta mislite o ovom LCD-u Philips 37pfl3312/10?

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
svladimir View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj svladimir Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Sta mislite o ovom LCD-u Philips 37pfl3312/10?
    Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2009 u 11:08
Postovana gospodo,

Sta mislite o ovom tv-u LCD-u Philips 37pfl3312/10

Posedujem ga skoro dve godine tada su papreno skupi bili full hd, da li ga mogu prepravit da pusta 1080p?

Unapred hvala

Vlada
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Listopad/Oct.2009 u 17:42
To je vec tezi slucaj,jedino sto mozes je da pustas full hd filmove,a on ce da uradi downscaling na tvoju rezoluciju.

A i nema svrhe to da radis.Gledaj sad,svi lcd i plasma televizori koji podrzavaju full hd a imaju dijagonalu od 37" ili 42" su bacanje para tj,kupis i mislis da imas full hd tv i bacis dodatne pare za to,a nemas ,jer full hd se tek primeti na 50" dijagonalama.

To je marketinski trik,samo da se bace pare,a nema efekta.

I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
svladimir View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj svladimir Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2009 u 21:58
Pretpostavljao sam da ne moze da se uradi nista. Kolika je razlika u slici na ovoj dijagonali koju imam i na istoj sa full hd-om? Da li se moze primetiti razlika?
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2009 u 23:52

Hm, tek sad vidim temu....

50 incha kazes? Koliko mu to dodje u nasim, neengleskim merama, oko .... bem ti sunce, hoce li neko da kaze, ja nesto slabo mogu da poverujem.

"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
faithlessmary View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2009 u 23:56
Originalno postovano od strane BELI BELI piše:

Hm, tek sad vidim temu....

50 incha kazes? Koliko mu to dodje u nasim, neengleskim merama, oko .... bem ti sunce, hoce li neko da kaze, ja nesto slabo mogu da poverujem.

50 incha sa fabrickim press HD ramom ili bez Beli?
Veži konja gde ti gazda kaže
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2009 u 00:08
Mary, kolega je verovatno mislio na aksijalni HD display
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2009 u 00:10
ko ce ako ne marry,  marry, mary, will we marry?

Heart
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2009 u 00:12
Ja vas molim bez spama.
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2009 u 00:15

Spam, sta je to?

Molim vas da mi to prevedete ma ja sam prost covek , nisam tako tehicki potkovan .....

Marry, nisi mi odgovorila na pitanjce.....

Schopenhauer
Na vrh
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2009 u 00:22
S.P.A.M. = Stop Please Agitating Mary
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2009 u 00:34
Originalno postovano od strane faithlessmary faithlessmary piše:

WOW Mary, nisi li neprikosnovena....
E zato te volim.....

Thumbs Up

and becose... I beg you!   Hug

Uh, nema odgovarajuceg smajilca

Schopenhauer
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2009 u 01:25
Pa brate 50 x 2,54 = 127cm u dijagonali
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2009 u 01:29

Ma zato i ne mogu da verujem. Je li, a kako ono bese sto se tice piksela, koliko piksela u milimetar kvadratni? Da se neko ipak nije malko zeznuo, nece biti da ne moze da se vidi full hd bez tolikog tv-a, nece biti slika potpuno jasna kao na vecem tv-u, ali me to sad i ne tangira mnogo, vise me interesuje sta ce reci meri.....

Schopenhauer
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2009 u 18:58

Originalno postovano od strane faithlessmary faithlessmary piše:

hahahahahahh ClapClap

Na vrh
svladimir View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj svladimir Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2011 u 23:28
Da li kojim slucajem neko zna kako se u service meniju iskljucuje automatska promena kontrasti. Uspeo sam da udjem u ovaj meni ali ne znam sta sve moze da se uradi u ovom dodatnom meniju?

unapred hvala!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.