Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Spam, spam i samo spam
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kako ja vidim osobu iznad, Igra u slikama
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Kako ja vidim osobu iznad, Igra u slikama

Odgovori Odgovori Stranica  <1 222324
Korisnik
Poruka
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2017 u 10:26
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2017 u 12:54
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2017 u 13:48
ja sam optimista pa iru vidim ovakoLOLLOL

Na vrh
Boni View Drop Down
Approval team
Approval team
Brat Boni xD

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Boni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2017 u 14:22
If they stand behind you - give them PROTECTION, if they stand beside you - give them RESPECT, if they stand against you - SHOW NO MERCY!
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2017 u 21:38
Na vrh
Boni View Drop Down
Approval team
Approval team
Brat Boni xD

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Boni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2017 u 21:56
 Ha, ha, ha 

CoolCool
If they stand behind you - give them PROTECTION, if they stand beside you - give them RESPECT, if they stand against you - SHOW NO MERCY!
Na vrh
jafforidza View Drop Down
Moderator
Moderator
YT insider

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jafforidza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2017 u 22:07
I hope for nothing, I fear nothing, I am free.
Na vrh
Boni View Drop Down
Approval team
Approval team
Brat Boni xD

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Boni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2017 u 23:08
 inlove

Na vrh
Mandarinan View Drop Down
Translator
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Studeni/Nov.2017 u 15:47
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin
Na vrh
Boni View Drop Down
Approval team
Approval team
Brat Boni xD

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Boni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Studeni/Nov.2017 u 15:53
ROFL 
Na vrh
silent_passenger View Drop Down
Senior translator
Senior translator
George R. R. Martin

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silent_passenger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Studeni/Nov.2017 u 16:34
Originalno postovano od strane bonenise bonenise piše:

ROFL 

Ne smijem staviti sliku jer bi me Boni ubila...LOL
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
Na vrh
Mandarinan View Drop Down
Translator
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Studeni/Nov.2017 u 16:49
Originalno postovano od strane silent_passenger silent_passenger piše:

Originalno postovano od strane bonenise bonenise piše:

ROFL 

“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin
Na vrh
Boni View Drop Down
Approval team
Approval team
Brat Boni xD

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Boni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Studeni/Nov.2017 u 17:56
Tihi, samo probajAngryLOL

a ovaj gore....narančasti hmmm....

Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2017 u 11:00
Originalno postovano od strane silent_passenger silent_passenger piše:

See, Tihi i ja smo standardno na sličnim talasnim dužinama, na pojedine zadatke prosto nije moguće odgovoriti a da se ne napravi kakav cirkus. Pozivam se na peti amandman, sve što kažem me može kompromitovati. LOL (@Bonenise, to je još jedan od mojih komlimenata, naravno Smile i ako je to kakva uteha, to što ja vidim u svom umu zapravo i nije kakve seksualne/neprilične prirode, no dovoljno je naopako da je bolje da ćutim LOLLOLLOL)
Na vrh
Boni View Drop Down
Approval team
Approval team
Brat Boni xD

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Boni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2017 u 12:48
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2017 u 12:51
LOLLOL  Odmah se vidi topla i nežna duša (u tebi, po dojmu mene, kukala mi majka) LOL Ja tebe ondaK vidim kao sapunicu Tongue

Ažurirao puppet_master - 11.Studeni/Nov.2017 u 12:53
Na vrh
Boni View Drop Down
Approval team
Approval team
Brat Boni xD

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Boni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2017 u 13:24
A ovo dvoje su samo dodatak sapuniciLOL
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2017 u 13:29
Koje dvoje? Confused Imam samo jedno skroz funkcionalno oko, ja bome vidim sapunicu, šta ja znam šta je oko nje. Crno bela fotka pride...sve mi se muti. Approve

Šta sada fali i sapunici? Nežna je, prija kada je po nama, čini nas čistijim, opuštenijim ako ne time čak i boljim ljudima, nije naravno za svakoga, uvek se nađe kakvo zvocalo kome skoro sve smeta (osim da spopada ptičurine po rerni). LOL

Jesam li rekao vrednica? Smile Ne? E pa, eto, vrednica jedna Smile

Na vrh
Boni View Drop Down
Approval team
Approval team
Brat Boni xD

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Boni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2017 u 14:29
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2017 u 13:21
Samo provocira, napast malecka...danas zapravo patim za musakom Ouch za koju mi je, da bi bila onakva kakvu je ja volim, opet potrebna vražija rerna UnhappyOuch

A tebe danas, zbog tvojeg posla, vidim kao posteljinu (koje ti je verovatno preko glave)

(ne, ne vidim ikakvo "dvoje" opet, dosta više sa klevetama LOL)

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 222324
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,211 sekundi.