Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Spam, spam i samo spam
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Sta vam se trenutno mota po glavi ?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Sta vam se trenutno mota po glavi ?

Odgovori Odgovori Stranica  <1 232425
Korisnik
Poruka
Ana Thishpetana View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Poglavica Sela

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ana Thishpetana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Rujan/Sep.2019 u 18:15
Boozy uz tebe smo. Samo jako!
    I ❤ SPAM
https://youtu.be/jxYtpv6UMmE
Na vrh
kadetoni View Drop Down
Moderator
Moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kadetoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Rujan/Sep.2019 u 18:20
Originalno postovano od strane Boozywoozy Boozywoozy piše:

Danas sam pun nekog optimizma. Ali ne samo danas,skoro svaki dan kada zaklopim oci,ugasim svijetlo,slusam muziku,samo mi navire nada kako cu se uspjeti izlijeciti od ove opake bolestine. Pokusacu da istrajem u tome,da pokazem da ja to mogu,da ne razocaram sebe,ljude oko mene koji su mi podrska citav ovaj ciklus. Da kazem sebi JA TO MOGU!!!!
Boozy, za razliku od pre neki dan, veruj mi, sa ovim si mi ulepšao dan. Ne daj se.
Thumbs Up
Na vrh
Boozywoozy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
+glavni baja+ R.I.P. 16.12.88.-30.09.19.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Boozywoozy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Rujan/Sep.2019 u 14:47
A neki dan sam bio kivan na politicare i ostali sljam. Danas sam isto super jer mi je ultrazvuk srca odlican pa cu sutra poceti da primam neke agresivne terapije. Uglavnom dobro sam,ja sam pozitivan lik i volim zajebanciju.
Nije siromah onaj koji ima vec onaj koji nema !!!
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2019 u 07:42
...to kako da dam otkaz a da ne zatvorim ta vrata zauvek
Na vrh
klen View Drop Down
Translator
Translator
Drvodelja

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klen Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2019 u 19:28
Trenutno.... hm.

Jest' il' nije!
Na vrh
Hogar Strašni View Drop Down
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hogar Strašni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2019 u 17:16
Zvuk bušilice sa sprata iznad. LOL
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2019 u 21:59
I meni. Nisam znao da stanujemo tako blizu. LOL
Na vrh
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hogar Strašni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2019 u 23:38
Komšija, ti li si? LOL
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2019 u 10:49
Oooooo, vozdra. Kako je? LOL
Na vrh
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hogar Strašni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2019 u 12:45
Evo, krenuo da isključim struju ovom sa sprata iznad. LOL
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2019 u 13:37
Sjekirom ili palicom? LOL
Na vrh
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hogar Strašni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2019 u 13:37
Zubima. LOL
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2019 u 13:42
Idem i ja. Moram to vidjeti. LOL
Na vrh
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hogar Strašni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2019 u 13:44
Ponesi telefon, ako treba hitna da se zove. LOL
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2019 u 14:05
Uzet ću za svaki slučaj i izolir traku. LOL
Na vrh
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hogar Strašni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2019 u 14:19
Pametno. LOL
Na vrh
klen View Drop Down
Translator
Translator
Drvodelja

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klen Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Studeni/Nov.2019 u 12:54
Pitam se jel' ga izolir'o? LOL
Jest' il' nije!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 232425
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,445 sekundi.