Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Spam, spam i samo spam
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pronadjite nacin da izadjete iz sobe
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pronadjite nacin da izadjete iz sobe

Odgovori Odgovori Stranica  <1 234
Korisnik
Poruka
chlink View Drop Down
Translator
Translator
Vulfi s juga, Makedonska tuga

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chlink Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2009 u 20:54
Reci kako da otvorim onaj sef sa kockicu?

Ažurirao chlink - 25.Kolovoz/Aug.2009 u 20:58
[URL=http://www.speedtest.net][IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/bf04dd61-5458-44c2-8ded-bd4c16996aa7.png][/URL]
Na vrh
SuperSerb View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SuperSerb Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2009 u 21:03
Prvo kliknes 6 puta na ono veliko dugme i vidis raspored boja, zapises to.
Evo kako je meni bilo:

svetlo plava, crvena, zuta, zelena, svetlo plava, roza

I onda pomocu onog UV svetla pogledas koji je broj kocke na svetlo plavoj i unosis kombinaciju, i tako sve redom.
Na vrh
chlink View Drop Down
Translator
Translator
Vulfi s juga, Makedonska tuga

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chlink Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2009 u 21:08
Bas sam sad uspeo nisam mogao da izvadim lampu. A sto se tice ova druga igra stvarno je zamorna.
[URL=http://www.speedtest.net][IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/bf04dd61-5458-44c2-8ded-bd4c16996aa7.png][/URL]
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2009 u 21:15
Originalno postovano od strane chlink chlink piše:

kod sve vas li je ova ista sifra E5 S2 N3 W2
trebas kucnuti u X na zidu cekicem na svaku stranu koliko ti broj kaze, east x 5, south x 2, north x 3, west x 2. Ja sam gledao walkthrough na youtube, ali ipak nisam uspeo, negde gresimLOL
Na vrh
Shadoe View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Shadoe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2009 u 21:26
Originalno postovano od strane icemaher icemaher piše:

trebas kucnuti u X na zidu cekicem na svaku stranu koliko ti broj kaze, east x 5, south x 2, north x 3, west x 2. Ja sam gledao walkthrough na youtube, ali ipak nisam uspeo, negde gresimLOL
uspjela, nakon lupkanja čekićem otvori se ona pukotina u zidu i unutra je šaraf neki
spojiti ona dva držača i idemo dalje LOL

..vjerovatno treba špagu i taj držač nekako spojiti i provući kroz otvor na vratima i otvoriti s druge strane nevidim drugi izlaz..

da da to je bilo to ,papa LOL

Ažurirao Shadoe - 25.Kolovoz/Aug.2009 u 21:34
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2009 u 21:34
Originalno postovano od strane icemaher icemaher piše:

ako imas onu dvostruku strelicu, moras zamijenit strane svijeta
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
wolverine View Drop Down
Translator
Translator
sex addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj wolverine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2009 u 02:08
dobro je, uz vashu pomoc sam provalio da su strane sveta u pitanju jer sam ja na krevetu video ESS2IV3W2 i ubih se provaljujuci shta to treba da znachi, ccc. idiot!russianroulette

ja se zaglavih kod ove sobe http://neutralxe.net/esc/sphere_play.html
anggry
rock'n'roll is about emotions,
punk rock is about attitude,
hardcore is a way of life!
Na vrh
paparazo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj paparazo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Rujan/Sep.2009 u 14:29
sta radim sa radiom

Ažurirao paparazo - 23.Rujan/Sep.2009 u 14:45
Na vrh
SuperSerb View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SuperSerb Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Rujan/Sep.2009 u 15:16
Kada klikneš na play, imaš ukupno 5 zvukova ja mislim.
Treba da podesiš da ti svaki zvuk bude drugačiji.
Na vrh
stanko1969 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj stanko1969 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2009 u 02:10
kako se uzima zadnji kljuc

Ažurirao stanko1969 - 02.Listopad/Oct.2009 u 02:18
Na vrh
poisongirl View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj poisongirl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Prosinac/Dec.2009 u 16:31
Da li može neko da mi kaže koji je link za walkthrough na youtube-u, jer ja sam još zaglavljena na početku, nisam čak ni radio provalila???
Na vrh
Gajtana View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gajtana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2009 u 20:09
Napravila i otkrila puno, ali zapela na samom kraju, i nakon što sam dva dana bauljala po toj sobi, pokidala živce, okrivljivala boju kose, prijatelj mi je poslao rješenje u obliku filmiča YT.

Kasnije sam igrala jednu malo lakšu ali ipak zanimljivu ... hvala Bogu ... uspjela izaći.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 234
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,152 sekundi.