Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Prijedlog
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Prijedlog

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Zero View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Prijedlog
    Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2004 u 23:32

Najvjerojatnije su svi primjetili da se svakog dana otvaraju nove tome o tome kako pretvoriti, avi u vcd/svcd/dvd..., te razne glupost vezane uz upotrebu raznih programa, pa bi predložio Adminu da napravi neki forum, topic, ili nešto gdje bi mogli uploadat tutorijale

Zero.Cool@mail.com
ZeroX.email@gmail.com
Na vrh
Jure View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jure Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2004 u 23:41

Ja isto mislim da bi to bilo pametno otvoriti forum na kojeg se mogu uploadat tutorijali. I predlažem Administratoru da stavi onaj moj tutorijal u vezi VCD sa titlovima, jer mislim da je stvarno detaljno objašnjeno i svima kojima sam poslao taj tutorija kažu da su sve iz prve shvatili.

Možda taj tutorijal zauzima dosta dragocjenog prostora, ali se barem neće više otvarati nove teme u vezi VCD.

Na vrh
administrator View Drop Down
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2004 u 00:02

Jure tvoj tutorial i je online na adresi http://www.titlovi.net/newsletter.asp?newsletter_id=8

Sto se tice dodavanja tutoriala na site.To mozete na adresi http://www.titlovi.net/news/login.aspx ali prije samog dodavanja morate se prvo registrirati da biste mogli koristiti cms.Adresa http://www.titlovi.net/registracija.aspx .Kad se logiraze odmah mozete poceti pisati tutoriale.Mozete uploadati i slike (pozeljno).

Imate obavijest na naslovnoj stranici.

To je sve.Ako imate kakvih pitanja samo naprijed. 

Srdačan pozdrav
Nikola : nikola@titlovi.net
Psi laju a karavan prolazi !!!

Na vrh
Gotenks View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gotenks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2004 u 19:06
svak cast,mislim da bi se moglo dodat vise smajlija..

I'm tired of bein' poor and even worse I'm black
Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2004 u 19:48

Nadjes smajlic na netu i ubacis ga sa onim gumbicem gore iznad ovog di pises post i imas sve smajlice na netu na ovom forumu...

A sto se tice ovih tutoriala, jako dobra stvar, ali gdje to naci ako nemas link?

Nisam negdje vidio da pise... Dakle, treba staviti neku rubriku kao sto je rubrika software, bla bla bla tak nek budu i tutoriali...

Kad narastem, bit cu normalan...
Na vrh
administrator View Drop Down
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2004 u 19:56
Čim ih bude malo više.Bit će i ta rubrika.
Srdačan pozdrav
Nikola : nikola@titlovi.net
Psi laju a karavan prolazi !!!

Na vrh
Gotenks View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gotenks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2004 u 20:23
Originalno postovano od strane Bikonja Bikonja piše:

Nadjes smajlic na netu i ubacis ga sa onim gumbicem gore iznad ovog di pises post i imas sve smajlice na netu na ovom forumu...

znam ali bi bilo bolje da su neki dodani... 

I'm tired of bein' poor and even worse I'm black
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.