Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Muzika
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Neverovatno!!!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Neverovatno!!!

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
seaport View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj seaport Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Svibanj/May.2012 u 11:54

Mali japanci deru gitaru.Onaj klinac koji je svirao sa Ozzy Osbourne-om je objasnio neke stvari.Ima puno talentovane dece

U doba interneta nauciti da sviras instrument je lakse nego pre 20 godina kada si vukao za rukav nekoga da ti pokaze,juris tablature ...Svaki rock n roll klasik je njima na dlanu,za sve postoje objasnjenja

Meni vecu paznju zaokupljaju klinci koji u sebi imaju instrument(glas) koji retko to poseduje.Ta deca nisu imala ni za kiflu,ali imaju sirovi talenat

Ažurirao seaport - 04.Svibanj/May.2012 u 12:01
Na vrh
sipa View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sipa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Svibanj/May.2012 u 18:05
I ja sam se rasplakao dok sam slusao. Neverovatno.
bolje golub na grani, no guska u krevetu
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Svibanj/May.2012 u 22:54

Dečko je fenomenalan, ali ovo...

Ovo je insane

Na vrh
sipa View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sipa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Svibanj/May.2012 u 09:25
Veće su gitare od njih, kao jedan sviraju, nema šta da se kaže, samo da se pogleda par puta i oduševi.
bolje golub na grani, no guska u krevetu
Na vrh
seaport View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj seaport Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Svibanj/May.2012 u 15:43
Originalno postovano od strane cudak_31177 cudak_31177 piše:

Dečko je fenomenalan, ali ovo...

Ovo je insane

Svaka castClap

Na vrh
seaport View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj seaport Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Svibanj/May.2012 u 17:54

hahahahahahah e,ljudi ovaj klip nema veze sa muzičkim talentima već sa naslovom temeLOL

Na vrh
snajp View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj snajp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Svibanj/May.2012 u 19:55
Originalno postovano od strane seaport seaport piše:

hahahahahahah e,ljudi ovaj klip nema veze sa muzičkim talentima već sa naslovom temeLOL

Čini mi se da mi je srce na momenat stalo kad je onaj "Dragoljub" poleteo, obzirom da sam se nešto zamislio i da je priprema za priredbu bila tako "opuštajuća". LOL

A, i ova domaćica je dobra: "Dragoljube, jesam li ti rekla da ćeš pasti". LOL lol

Ažurirao snajp - 05.Svibanj/May.2012 u 19:56
I am Connor MacLeod of the Clan MacLeod. I was born in 1518 in the village of Glenfinnan on the shores of Loch Shiel. And I am immortal.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,182 sekundi.