Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - BENQ G2220 HDA
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

BENQ G2220 HDA

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: BENQ G2220 HDA
    Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2009 u 16:44

Sve je u nazivu. Sta vi mislite o ovome modelu, valja li ovo kupiti ili bi to bile bacene pare?

Iskreno recite.

Hvala
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2009 u 22:45

Anyone??????????

"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2009 u 19:55
UH...... Kupio.

Sada kada gledam, mozda to bas i nije bila pametna trgovina.

Monitor katakd (ne retko!) ima kao neke zamrznute frejmove, ne piksele, vec citave linije, horizontalne i vertikalne koje se pojavljuju na ekranu, a najbolje se vide na ovoj crnoj povrsini....

Ima li neko od vas  TAKVA iskustva sa lcd
monitorima i kakve su to linije koje se pojavljuju po ekranu?

Schopenhauer
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2009 u 20:43
Koliko vidim, ovdje su ga nahvalili.

http://benq.com.hr/products/LCD/index.cfm/page/features/product/1070
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2009 u 21:24
Originalno postovano od strane BELI BELI piše:

UH...... Kupio.Sada kada gledam, mozda to bas i nije bila pametna trgovina.Monitor katakd (ne retko!) ima kao neke zamrznute frejmove, ne piksele, vec citave linije, horizontalne i vertikalne koje se pojavljuju na ekranu, a najbolje se vide na ovoj crnoj povrsini....Ima li neko od vas  TAKVA iskustva sa lcdmonitorima i kakve su to linije koje se pojavljuju po ekranu?

Kakve se to linije pojavljuju?
Proveri to tamo odakle si kupio, ne smije nista da ostaje zadrzano na ekranu. Kako je to, da se ostali deo slike promeni a da ta linija ostane ili kako zamrznuta? Proveri jer to moze i fabricki da je neki defekt. Flat kabel moze biti najcesce razlog za da se jave takve stvari kod tel. koje su sa preklopom.
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2009 u 21:32
Takav problem sam imao ja sa starog monitora Samsung 203B. Ali kao sto kazes to se desavalo retko, jednom u mesecu, pa nekad jednom u 2-3meseca... Upalim pc i dobijem desktop sa ikonama, ali kad otvorim mozilu ili my computer ili bilo sta, onda taj prozorcic postane providan, tojest prethodna slika je ostala zamrznuta cela, ceo desktop, i sad kroz ovaj otvoreni prozorcic vidim desktop, ikone, kao da je ovaj novi prozorcic proziran, kao da sam instalirao neki transparent skinLOL Problem sam resio tako sto sam kupio novi T220, i sad sam zadovoljanBig smile

Ažurirao icemaher - 24.Srpanj/Jul.2009 u 21:33
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2009 u 21:47

Nije mi ovo za te linije baš najnormalnije. Mislim da bi trebalo da ga vratiš, a monitor kao monitor je odličan... Ja sam pre par meseci uzeo ASUS VH242H 23.6" Widescreen LCD Monitor, i oduševljen sam kako radi. Njega bih preporučio svima.

http://www.superwarehouse.com/ASUS_VH242H_23.6_Widescreen_LCD_Monitor/VH242H/p/1562361

Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2009 u 23:08

Ne bas da se zadrzava ta linija (te linije, nekad ih je vise... nekad manje)

Mozete zamisliti da vam na ekranu, na crnoj pozadini zaigra zelenkasta linija i nestane?

E tako je i kod mene. Sada citam po forumima. Dobar monitor, ali sam se debelo zajebao sto sam  uzeo HDA a ne HD model.

I jedan i drugi su full hd, ali na HD modelu imate i DVI.....

Moracu nesto da uradim po tom pitanju.....
Hoce li neko da kupi za 11K dinara?

P.S.

Neverovatan je problem sa drajverima.
Ne mogu da se instaliraju.
Monitor radi kao plug and play, nikako da se instalira drajver.

Schopenhauer
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2009 u 23:19
Ne treba ti driver za njega. Samo prikljucis kable i to je sve. Reguliraces preko panel za graficku kartu.
Jedan drug koji radi u servisu malo pre mi rekao da treba da se podesi na 100% osvetljenje i 100% contrast, i u toku jednog do dva dana da pustas gledati filmove na njemu kako bi se celo vreme proektirala podvizna slika. I da ako za dva dana se ne resi problem da to reklamiras i da ti zamene sa novim.

Ažurirao icemaher - 25.Srpanj/Jul.2009 u 00:21
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.