Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - program za razvrstanje divx filmova pitanje
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

program za razvrstanje divx filmova pitanje

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
robi64 View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robi64 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: program za razvrstanje divx filmova pitanje
    Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2009 u 18:00
ima li koji besplatni program kojim bih mogao uredjivati kolekciju filmova sa diska po recimo žanru,omotu,glumcima,idr.imao sam WhereIsIt,i još jedan Manager ali su svi oni limitirani samo za odredjeni broj filmova,normalno za orginal treba platiti pa ako ima neki  free molim da mi pošalje na e-mail ako tko ima volju, ako ne niš
robert
Na vrh
Shadoe View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Shadoe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2009 u 18:59
ima "Movie Collector"  skini na nekom od inih trackera

Ažurirao Shadoe - 15.Srpanj/Jul.2009 u 20:12
Na vrh
maibae View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj maibae Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2009 u 02:10
ima ant movie katalog, besplatan je i super je
Na vrh
robi64 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robi64 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2009 u 21:05
a jer ima neki free program za catalog filmova ali koji bi mi automatski preuzeo nazive filmova,format,idr.sa usb externog diska na kojem su mi svi ti filmovi,bez da sam moram upisivati te sve podatke(naziv,glumci,format,idr.)kužite jer imam mali milion filmova i trebalo bi mi 10 dana da to sve upišem il ida mi sa neta preuzme sve te podatke znači u tom smislu nešto
robert
Na vrh
virus126 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj virus126 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Rujan/Sep.2009 u 20:15
Shadoe  Movie Collector je zakon. Ima za sve i za mp3,audio cd,video,knjige itd...
Na vrh
ratko98 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ratko98 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2009 u 23:46
mogu da kazem da se odlocno pokazao
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.