| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
SW i mkv fileove |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Master translator
Walking Time-Bomb Pridružen: 30.Studeni/Nov.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2736 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: SW i mkv fileoveObjavljeno: 09.Srpanj/Jul.2009 u 16:39 |
|
Zna li tko koje postavke/codece trebam da mi SW moze normalno ucitati .mkv fileove?
Svaki put kad probam rusi se. Imam CCCP kodeke, haali media spliter i FFDShow... |
|
|
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
|
|
![]() |
|
N.B.G.
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Sick Boy Pridružen: 29.Srpanj/Jul.2008 Status: Offline Points: 2520 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2009 u 16:47 |
|
Ja sve imam isto osim CCCP,
umesto njega K-Lite codec full i ucitava bez problema. |
|
|
|
![]() |
|
stivx
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
Pridružen: 27.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 71 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2009 u 17:09 |
Pretpostavljam da se SW rusi zbog enabliranog (po defaultu) vobsub-a , koji ima u folderu instaliran vsfilter.dll , pa pretpostavljam da se sudara sa filterom od ffdshow-a ili haali-a za prikaz titlova, te izbaci gresku svaki put kad se prevuce /ubaci mkv ekstenzija fajla u SW. Nemam CCCP kodeke, ali imam K-Lite Codec Pack, u principu trebalo bi da je isto. Treba samo naci taj dll i obrisati ga (ako ne koristis vob sub za prikaz titlova) ili ga premestiti na drugo mesto dok radis sa SW-om i opet ga vratiti kasnije. Imao sam isti problem pa sam ovako resio. Poz |
|
![]() |
|
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Walking Time-Bomb Pridružen: 30.Studeni/Nov.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2736 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2009 u 17:10 |
|
nemam pojma...
3 puta se rusi, evo sad 2 puta za redom normalno radi... |
|
|
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
|
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2009 u 17:53 |
|
Ja imam instalirano Klite Codec pack 4.9.0 full, i CoreAVC(za mkv) 1.9.5 i sve radi odlicno.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |