Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - anime > Anime
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hit >>>A N I M E<<<
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Hit >>>A N I M E<<<

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
apocalypse View Drop Down
Banned user
Banned user

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj apocalypse Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2004 u 14:08
Na vrh
ninic0 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ninic0 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2004 u 19:46
Pa ja tu stranicu koristim već godinu dana a nisam ni skužio
Na vrh
RapperVeddy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj RapperVeddy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Rujan/Sep.2004 u 15:06
joj najbolje je mIRC ako imate dobru vezu za downloadat objasnjene je na www.ircspy.com kak se downloada sa mIRC-om. Yu-Gi-Oh film sam ja naprimer downloada za 1.30 h
w w w . b a l k a n - t i t l o v i . t k

The Torrent and subtitle site
Na vrh
leviathan_x9 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj leviathan_x9 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Studeni/Nov.2004 u 21:24
angel sanctuary je naj anime!
mladi dabar
Na vrh
RapperVeddy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj RapperVeddy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Studeni/Nov.2004 u 16:07
najbolje ti je Golden Boy
w w w . b a l k a n - t i t l o v i . t k

The Torrent and subtitle site
Na vrh
Paul Van Dyk View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Paul Van Dyk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2004 u 19:53

pa nije ni Weiss Kreuz los!super anime!Gdje se mogu skinuti epizode od vampir hunter d?Imal koga da mu se neki Manga svidja?

bb
Na vrh
brown wolf View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj brown wolf Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2005 u 21:30
zna li tko gdje se može downloadirati wolf's rain, ili dal ga ima netko doma pa da mi presnimi.
Na vrh
marik View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2005 u 15:00
Ja van preporučujem Berserk, Evangelion serijal, nije ni Trigun za baciti, a dobar vam je i sve od Ghost in the Shella SAC 1 i 2nd gig
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,273 sekundi.