| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Pacific (2010) |
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Korisnik | |
Nameless One
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
Pridružen: 19.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Sigil Status: Offline Points: 1881 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2010 u 17:45 |
|
Ma odlična je serija. Nije ona ni namjenjena da gledaš borbe. Više je o psihologiji ljudi u ratu, kako se koji od njih ponašao, kako su se nosili sa svim tim. To ti je isto kao da porediš Saving Private Ryan (obična propaganda) i Thin Red Line (The Pacific je vrlo blizu ovom filmu). Inače, The Pacific je temeljen na memoarima, knjigama i životima tri vojnika: Basilonea, Leckeya i još jednog ne mogu da mu se sjetim imena (ako se ne varam to je onaj lik koji na početku ima šum na srcu, pa se tek poslije priključi marincima). Zbog toga ne možeš ni očekivati previše borbe, krvi, otkinutih udova. Ima ih u sasvim dovoljnoj mjeri da vidiš kroz kakav pakao je svaki od njih lično prolazio. Pogledaj ih samo dok pričaju na početku. Ljudima jedva riječi izlaze iz usta dok se prisjećaju svega.
|
|
![]() |
|
Screwface
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2010 u 19:05 |
|
Serija je dobra ali je svi posmatramo kroz Band of Brothers. Vidi se da su producenti isti (Tom Hanks i Steven Spilberg), po kameri i scenama borbe. Zna li iko koliko ima epozoda?
|
|
|
Istina je tamo negde...
|
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2010 u 19:06 |
|
do sad 5, bice jos 5
|
|
![]() |
|
djolex
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 01.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 2 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Svibanj/May.2010 u 10:44 |
|
Evo da pitam cenjene clanove foruma da li je neko imao slican problem kao ja.
Naime, osma epizoda ove dobre serije (Ivo Jima) ima nekoliko redova titla vise nego sto traje serija, prevod je kroz celu epizodu dobar i hvala prevodiocu, ali na kraju imam viska titla. Gledao sam da li sam skinuo dobru verziju serije medjutim svuda je ta ista postavljena. Ako neko zna o cemu se radi neka mi javi, hvala unapred! I pozdrav najboljem forumu Ažurirao djolex - 09.Svibanj/May.2010 u 10:48 |
|
|
propas
|
|
![]() |
|
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Svibanj/May.2010 u 10:49 |
|
kolega ja ne znam jel mi pričamo o istoj seriji the pacific,ali do sad je izašlo 8 nastavaka koliko ja znam,ne znam od kud tebi 10-ti?...jer pogledao sam svugdje i zadnji nastavak je part 8..pozdrav
hehe promjenio si na vrijeme post ![]() uglavnom trebaš skinuti ovu verziju HDTV.XviD-NoTV Ažurirao outside - 09.Svibanj/May.2010 u 10:50 |
|
![]() |
|
djolex
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 01.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 2 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Svibanj/May.2010 u 11:22 |
Hvala na odgovoru ali skinuo sam bas tu verziju i to dva puta sa razlicitih izvora i iste su (identicne), znaci zavrsava se sa onom zenom/devojkom na kraju koja gleda u pucinu i to je to, serija traje 55:58 a prevod ide do 56:26. Seriju sam skidao i sa EZTV-a odakle i inace skidam kao i sa drugih torrent sajtova i iste su. Stvarno sam zbunjen ovo mi se prvi put desava, prosao sam sito i reseto sa prevodima i nisam nov u tome ali ovo mi je cudno.
|
|
|
propas
|
|
![]() |
|
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Svibanj/May.2010 u 11:26 |
|
nešto si zeznuo,prijevod ti ide do 52 minute,a ne do 56 minuta...ako hoćeš daj mi pošalji na privatne poruke svoj mail pa da ti pošaljem torent od 8 nastavka,i onda bi to trebalo štimati...
![]() 417 00:52:23,210 --> 00:52:25,610 Krenite! a nastavak traje 00:55:58 e i daj ovo što si opisao kraj nastavka,izbriši,jer nisu svi još gledali taj nastavk,pa da ne pokvariš doživljaj... ![]() Ažurirao outside - 09.Svibanj/May.2010 u 11:38 |
|
![]() |
|
Donjande
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 29.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 36 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2010 u 23:07 |
|
10/10 Za seriju
|
|
![]() |
|
Dragan B Jovanovic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 08.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: srbija,mat.banj Status: Offline Points: 33 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Svibanj/May.2018 u 22:17 |
|
Stvarno mi muka od ovih ratnih filmova al opet me tera neki vrag. Moram da vam nesto priznam; uvek zaplacem kad gledam Boska Buhu.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |