Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kreiranje menija za filmove!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Kreiranje menija za filmove!

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
salven View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj salven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Kreiranje menija za filmove!
    Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2009 u 13:29

Da li neko zna program za kreiranja menija za divix, avi idt. filmove. Imam vise filmova koje bi stavio na jedan dvd ali da ima MENI???

Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2009 u 13:33
Mislim da smo već razgovarali o tome i da je zaključak bio da se to ne može izvesti sa divxima, ali možda se i varam. Probaj potražiti u prošlim temama.
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2009 u 14:01
ima na forumu kod uputstva za software tmpgenc-dvd-author-3-with-divx-authoring by Movie Master.
A sa DVDLab moze se napraviti meni isto ko i na dvd formatu i pri tome da sobere 5-6 filmova na 1dvd disc ali samo za SVCD format, ne i za DivX.

Ažurirao prijatel-MKD - 01.Srpanj/Jul.2009 u 14:05
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
dcizmas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dcizmas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2009 u 14:04
Može, imao sam takav DVDdisk. 6 XviD filmova sa menijem
Ali to ne radi na kućnim DVDPlayer-ima, samo na PC.
Pozdrav svima...
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2009 u 14:07
Radi, radi, i te kako radi. Probao sam to, nedostatak je sto se mora konvertirati a za konvertiranje je potrebno duzeg vremena.
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.