Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - boja posta
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

boja posta

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
robi64 View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robi64 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: boja posta
    Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2009 u 19:04
što znači kada postavljam pitanje za titl da je jedan naranđasti,drugi žuti.pa crni,plavi idr.
robert
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2009 u 20:04

Znači da su nečiste sile umešale prste aaaslognuti

LOLLOLLOLLOLLOLLOL Šalim se... verovatno si ih sam obojio ili linkovao, ili tako nešto. U principu to nema veze, ne znači ništa. Wink

Na vrh
robi64 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robi64 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Lipanj/Jun.2009 u 17:17

dobro,a kako napraviti da mi slova budu onda samo u jednoj boji,doduše postoji gore da se mogu mijenjati boje slova ali ja promjenim, a ono ostane isto nezgodno je jer mi na neki nepoznat način se boje slova same od sebe mijenjaju pa kad dodje crna ništa se ne vidi post koji sam postavio za traženje titla,mislim sve mi je to čudno da ne mogu utjecati na boju slova

robert
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,133 sekundi.