Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Dokumentarci, nezaobilazna stvarnost
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Dokumentarci, nezaobilazna stvarnost

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
ja&naspar View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ja&naspar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2009 u 19:41
ma radije si pogledajte tko nije dokumentarac ''sretno dijete (2003)'' koji govori o bivsoj yu punk/rock sceni i novom valu s kraja 70-ih i pocetkom 80-ih..
ko je tad bio dovoljno mlad za brijacinu bilo mu je ziher yebenica
Na vrh
PsOaligator View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj PsOaligator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2009 u 19:44
Originalno postovano od strane maibae maibae piše:

moja lk traje do 2014, izvadjena je 2004 i rok joj je 10 godina, zapravo do 08.11.2014.
ali ces morati da je zamijenis, sa cipovanom do 2011.
A slazem se za Sretno dijete, takodje Kao da je bilo nekad preporucujem za pogledati...

Ažurirao PsOaligator - 15.Srpanj/Jul.2009 u 19:48
Mene su poslali iz štaba...ja ću vam pomoći...
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2009 u 19:57
Originalno postovano od strane ja&naspar ja&naspar piše:

ma radije si pogledajte tko nije dokumentarac ''sretno dijete (2003)'' koji govori o bivsoj yu punk/rock sceni i novom valu s kraja 70-ih i pocetkom 80-ih..
ko je tad bio dovoljno mlad za brijacinu bilo mu je ziher yebenica

Mene je taj film razvalio, i odlična preporuka: mnogo je bolje gledati ovakve dokumentarce i živeti život, nego se ukenjavati od glasova iz vulkana. LOL

Na vrh
Vrnda View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vrnda Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Kolovoz/Aug.2009 u 11:55
ClapClapClapClapClap
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Kolovoz/Aug.2009 u 13:54
E... to je film! ClapClapClapClapClapClap
Na vrh
asvalttina View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj asvalttina Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Kolovoz/Aug.2009 u 14:41
http://www.imdb.com/title/tt0399877/

Ne znam hoce ovo po vama pripadat u dokumentarce ali meni je donekle promijenilo zivot.
"I’m old enough to bleed, I’m old enough to breed, I’m old enough to crack a brick in your teeth while you sleep."
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,154 sekundi.