Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Titlovi Prijedlog!!!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Titlovi Prijedlog!!!

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2004 u 11:21
Sorry KUKA ja sam filmove dobio još u ponedjeljak i stvarno ti hvala. Ja sam paycheck preveo ali moj subtitle je na jednom cd-u a kasnije sam vidio da je tvoj film na dva cd-a . I nikako preko sub ripa nisam uspio uštimati.Ali evo sad sam vidio da je titl uploadan . P.S. izvinite što se nisam prije javljao jer sam ja cijeli tjedan u školi u splitu a tamo nemam internet. A tek sam sino? došao na bra?.
Kuka još jedan put se izvinjavam i puno ti hvala.
Na vrh
Kapetan Kuka View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2004 u 21:36

Nema nikakve frke bar si se potrudio!!

Oš prevoditi Kill Bill 2!!

Kapetan Kuka
Na vrh
tejma View Drop Down
Translator
Translator

aka Neo21

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tejma Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2004 u 01:15
Pitanje: zasto netko uploada titlove na jednom jeziku a napise da su na drugom?
Na vrh
jopps View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jopps Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2004 u 16:48
jer su retardirani
Na vrh
Kapetan Kuka View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2004 u 22:39

A i ti dosada skaćeš od teme do teme kao voluharica od grane do grane!!

Budi mi pozdravljen i nadam se da ćeš naći ono što tražiš !!(lješnjak i pravdu) iako sumnjam za ono drugo da se može naći samo tako, mislim još ćeš se ti dosta naskakutati po temama!!

Kapetan Kuka
Na vrh
Beni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Beni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2004 u 00:09
da imam kil billa na 3 cd kome se to da prevoditi i tko ima vremena za to.
...opet nazad nakon dugo vramena ...
Na vrh
tejma View Drop Down
Translator
Translator

aka Neo21

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tejma Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Svibanj/May.2004 u 00:21
Zasto ljudi uploadaju titlove koji su vec uploadani na stranicu od istih autora to nema nikakvog smisla.
Na vrh
Beni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Beni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Svibanj/May.2004 u 10:16
neo za onaj titl je to bila slucajnost  sory
...opet nazad nakon dugo vramena ...
Na vrh
tejma View Drop Down
Translator
Translator

aka Neo21

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tejma Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Svibanj/May.2004 u 16:32
No problemo.
nemoj da se ponovi(sala mala)
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.