Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Weekend With My Mother 2009
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Weekend With My Mother 2009

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Weekend With My Mother 2009
    Objavljeno: 05.Lipanj/Jun.2009 u 14:28
nasao sam neki engleski  titl za film Weekend With My Mother 2009 DVDRip XviD-DOMiNO .

film je rumunjski
http://www.imdb.com/title/tt1176963/

problem je u tome kada se raspakira, dobijem dva fajla
neki fajl sa extenzijom.idx , to su valjda neke informacije,

i takodjer dobijem .sub fajl, a to je standardna extenzija za titlove. ali kada je otvorim u notepadu nedobijem ono kao u normalnim .sub titlovima, nego mi ovako izgleda tekst

şD ޤLW‰Ăř  ˝쁁! 9¬ˇ`: ¤…                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    ĽQ%Ĺ\Q%>“éQSéQE“)(Q%Ĺ\Q))Q…QĹ‘I‘)‘%Qi‘eÍ"ÔPBQ%Q%E>“i  ĽV¶\Vö\V¶V7icv–¶XšúV7ioĄV¶–/© V¶\Vö\V¶–ş;ikeV¶QĹa6QEa6𶘖

nemam ovaj konkretan film, ali kada ubacim titlove u drugi, tekst ide normalno

pa ako neko ima strucan sta bi ovo trebalo znaciti i da potvrdi jeli ovo u redu, uploadiracu na sajt.

a evo linka za titl
http://hotfile.com/dl/5183720/310ccd8/domino-wewmm-subs.rar.html

Ažurirao LEMONZOO - 05.Lipanj/Jun.2009 u 14:33
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Lipanj/Jun.2009 u 15:20
Potreban ti je program SubRip a uputstvo imaš na sajtu: http://www.divx-titlovi.com/blogs/posts/12.aspx

Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Lipanj/Jun.2009 u 15:24

Titl pakovan kao idx/sub je "slika" titlova sa dvd, u kojem se cesto nalaze prevodi na 

vise jezika, najcesce engleski, francuski i sl.

Takav titl ripujes s programom Subrip u jezik koji izaberes od ponudjenih.

http://www.divx-titlovi.com/blogs/posts/12.aspx

Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Lipanj/Jun.2009 u 16:10
instalirao sam sub_rip, i pratio sam upute, al' ono je valjda za ripovanje titla sa dvd-a. vec sam napomenuo da imam samo titl, a nemam dvd ni divx.
i cackao sam tamo po opcijama i nema nista sto bi ono pretvorilo u normalan sub. ima li ikakva druga opcija, i moze li se ono onako uploadirati, posto titlovi rade kada se ubace u video
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Lipanj/Jun.2009 u 16:22

Ne trebas imati ni dvd ni divx da bi ripovao titl iz idx/sub fajla, dovoljno je da kucas svako novo slovo posebno, te kad otkucas sva slova, subrip sam prepoznaje one koji se pojavljuju vise puta.

To uradis 1 x i pohranis fajl kao ChMatrix tako imas sacuvana ta slova i nema potrebe da kucas 2x sve ispocetka ukoliko se radi o istim slovima.

Procitaj dobro uputstva, ispobavaj... to je jedan od nacina kako inace svi dolazimo do engleskih titlova koje kasnije prevodimo u nase jezike.

Usput, eng titl za taj film sam vec postavila na sajt, za verziju Weekend.Cu.Mama.2009.DVDRip.XviD-iAPULA

Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Lipanj/Jun.2009 u 16:55
maloprije sam trazio, i nije bilo titla, al' ako ga sad ima, ok onda .

ovo je za mene komplicirano. ako se nekom drugom da nek slobodno konvertira.
pozdrav
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.