Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Sony Ericsson W595
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Sony Ericsson W595

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Sony Ericsson W595
    Objavljeno: 03.Svibanj/May.2009 u 20:01
Planiram da uzmem novi mob pa mi ovaj zapao za oka. Da li ga neko ima, il neko slicni model SE, da podeli utiske Smile

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2009 u 20:35
Ja kad planiram neki mob da uzimam, odem prvo do ovaj sajt, u tvom slucaju:
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_w595-2469.php
i citam skroz dole ima komentari korisnika. Uvek neko nesto napise jel telefon dobar, ili napise koje sve mane ima...
Prema komentarima tad uzeo sam Nokia 5310 Xpress musicyaykoja me odlicno sluzi.
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2009 u 21:57

ako ga uzimas zbog muzike  toplo preporucujem  w seriju  jer ces uzivati  imam sony w550 i prezadovoljan sam evo vec  skoro 4 god   skoro sam kupio nokiju 5800 i ne moze ni da prismrdi  soniju sto se muzike i radija tice  jedino displej i wifi sto ima  pa mi se to svidelo

i dalje koristim sonija za muziku i radio po gradu tako da ga u bilo kojoj w kombinaciji preporucujem

Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2009 u 22:55

Ne uzimam zbog muzike (za to imam vec odlican mp4 player) vec sto mi ovaj trenutni dotrajao a i kad ostajem na postpaidu da iskoristim ponudu

Al naravno to nece skoditi

Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Svibanj/May.2009 u 00:23
aj javi utiske ako si uzela telefon ,svideo se mojoj sestri po da i ja produzim racun na jos dve god

Na vrh
chlink View Drop Down
Translator
Translator
Vulfi s juga, Makedonska tuga

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chlink Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Svibanj/May.2009 u 00:34
ja imam w580i a oni su mnogo slicne, preporacujem da uzmes, jas sam koristio jedan period, pa sam dao na moju devojku, sad ga ona koristi. neces zazaliti
[URL=http://www.speedtest.net][IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/bf04dd61-5458-44c2-8ded-bd4c16996aa7.png][/URL]
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Svibanj/May.2009 u 02:49

Preko mts ga nema vise, ostali samo blackberry modeli i neki bezveze Unhappy

A valja li Nokia 6600 slide? 

Ažurirao Vedder - 06.Svibanj/May.2009 u 02:49

Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Svibanj/May.2009 u 03:31

veder u tehnomobilu romingu comtrejdu mozes da uzmes bolje telefone pod ugovor

Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Svibanj/May.2009 u 13:37

Isla sam juce u par tih radnji, nemaju veliki izbor za MTS, barem meni se nista ne svdija osim te nokie. U tehnobomu nasla SE w595 al samo uz uz mix/fresh 2000, a meni je to puno.

Comtrade svakog meseca izbacuje ponudu telefona uz MTS pakete pa cu da vidim u junu sta nude :)

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.