| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Restartovanje kompjutera problem |
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Korisnik | |
rad2905
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior translator
Pridružen: 20.Srpanj/Jul.2008 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 61 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Svibanj/May.2009 u 14:37 |
|
Još pametniji program za sličnu ako ne i istu stvar je Acronis, koga takođe imate na HIREN'S cd-u, a ima ga i da se nađe kao samostalan boot cd. Ja ga koristim i za windows i za mac OS i radi sjajno. Ima opciju cluster-by-cluster, kao priznato najsigurniju varijantu pravljenja backup-a particije.
Pametniji je u stvari samo zato što mu je wizard prost da prostiji nemože biti :) samo next, next... finish :D
|
|
![]() |
|
mali_meda
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Svibanj/May.2011 u 13:16 |
|
Meni se restartuje komp,kada otvaram google hrom ili bilo koji drugi pretrazivac osim mozile ali nesmem da otvaram vise od 1 prozora!
Restartuje mi se i odmah kad prikacim stampac i kad pocne stampanje,ja sam mislio da je do hard diska jer sam skoro sve ostalo izmenjao,a i hard je mnogo bucan i sporo ocitava ali nema bad sector!Hard je maxtor od 80 GB Molim za pomoc! ![]() |
|
![]() |
|
NekiBaja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Svibanj/May.2011 u 19:13 |
|
Spasavaj podatke odmah! Imao sam i ja maxtora od 80 i 120gb i oba riknula.Cim se pojavi kliktavi zvuk znaci da umire. Nema to veze sa bad sektorima vec je to mehanicki kvar. Uostalom,dobro je i izdrzao koliko je star ;) |
|
|
“There he goes. One of God's own prototypes. Some kind of high powered mutant never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.”
|
|
![]() |
|
mali_meda
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Svibanj/May.2011 u 20:14 |
|
Hvala na pomoci,drago mi je da nam se misljenja poklapaju!
I ja sam mislio da je do hard diska jer se cuje ko traktor! ![]() I sporo ocitava,treba mu dosta vremena da bi otvorio internet pretrazivac i kada otvori odmah restartuje! ![]() |
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |