Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Restartovanje kompjutera problem
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Restartovanje kompjutera problem

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
rad2905 View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rad2905 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Svibanj/May.2009 u 14:37
Još pametniji program za sličnu ako ne i istu stvar je Acronis, koga takođe imate na HIREN'S cd-u, a ima ga i da se nađe kao samostalan boot cd. Ja ga koristim i za windows i za mac OS i radi sjajno. Ima opciju cluster-by-cluster, kao priznato najsigurniju varijantu pravljenja backup-a particije.
Pametniji je u stvari samo zato što mu je wizard prost da prostiji nemože biti :) samo next, next... finish :D
Na vrh
mali_meda View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mali_meda Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Svibanj/May.2011 u 13:16
Meni se restartuje komp,kada otvaram google hrom ili bilo koji drugi pretrazivac osim mozile ali nesmem da otvaram vise od 1 prozora!
Restartuje mi se i odmah kad prikacim stampac i kad pocne stampanje,ja sam mislio da je do hard diska jer sam skoro sve ostalo izmenjao,a i hard je mnogo bucan i sporo ocitava ali nema bad sector!Hard je maxtor od 80 GB
Molim za pomoc!Angry
Na vrh
NekiBaja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NekiBaja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Svibanj/May.2011 u 19:13

Spasavaj podatke odmah! Imao sam i ja maxtora od 80 i 120gb i oba riknula.Cim se pojavi kliktavi zvuk znaci da umire. Nema to veze sa bad sektorima vec je to mehanicki kvar.

Uostalom,dobro je i izdrzao koliko je star ;)

“There he goes. One of God's own prototypes. Some kind of high powered mutant never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.”
Na vrh
mali_meda View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mali_meda Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Svibanj/May.2011 u 20:14
Hvala na pomoci,drago mi je da nam se misljenja poklapaju!
I ja sam mislio da je do hard diska jer se cuje ko traktor!Smile
I sporo ocitava,treba mu dosta vremena da bi otvorio internet pretrazivac i kada otvori odmah restartuje!
Smile
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.