| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
liga prvaka |
Odgovori
|
| Korisnik | |
fLiP
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: liga prvakaObjavljeno: 09.Travanj/Apr.2004 u 21:54 |
|
jebote,kakva sezona mislim pogledajte samo parove polufinala,ko je mogao predvidjeti takav rasplet ne kažem ja da monaco,depor,porto i chelsea nisu to zaslužili,daleko od toga,ali da će nakon prvih utakmica real i milan ispast... nogomet je stvarno nepredvidiv... btw volio bi da porto osvoji... |
|
|
....
|
|
![]() |
|
Ash_
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2004 u 00:00 |
|
drago mi je da je deportivo prosao iako im sezona nije briljantna ali zasluzili su i malo srece jer su proslih sezona rano ispadali......i drago mi je sto je real ispao jer stvarno ne zasluzuju i prosjecna su momcad bez zidanea, te se nadam da ce BARCELONA ucinit cudo u prvenstvu i osvojiti ga... volio bi finale Deportivo - Monaco
|
|
|
[URL=http://www.imageshack.us][IMG]http://img237.imageshack.us/img237/9713/janessex3eq.gif][/URL]
& |
|
![]() |
|
fLiP
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2004 u 00:01 |
e da,i reprizu utakmice po skupinama sa još 4 gola prše
|
|
|
....
|
|
![]() |
|
Master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Rastaman Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2004 Status: Offline Points: 928 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2004 u 00:32 |
|
Meni je žao Milana i Arsenala što su ispali ali eto nitko(dobro ne baš nitko) ne može igrati na tri fronta (liga prv.,kup i prvenstvo) @ Ash_ i ja bih volio vidit u finalu Deportivo - Monaco! Bila bi zanimljiva utakmica |
|
|
Pomozite u ostvarivanju premium accounta na RS.com...Downloadajte ovaj fajl od 1MB.Hvala puno... |
|
![]() |
|
tlisak
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
˙°¤. mirotvorac .¤°˙ Pridružen: 06.Rujan/Sep.2003 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 785 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2004 u 01:34 |
|
Monaco-Porto osvajać Porto! Ovo su moje želje a sad recenzja prošlog tjedna: Kao što sam već i konstatirao pod "kladionice" ovo četvertfinale je zaista bio pomor divova, 4 kluba koja je bore za čelna mjesta u svojim ligama, koji su daleko kvalitetniji po imenima i trofejima koje su osvojili u prošlosti su ispali. Ako je tko gledao sve 4 utakmice može se reć potpuno zasluženo ali isto tako u potpunosti ne očekivano! Isti onaj Deportivo koji je od Monaca izgubio 8:3 tuko je Milana, lidera SerieA, aktualnog prvaka Lige prvaka ali tko god je gledao utakmicu složit će sa samnom da je to bilo potpunio zaslužena pobijeda, Deportiovo je konstantno trčao, napadali su već na centru i sa takvom igrom mogu ga i osvojiti ali osobno nisam simpatizer Deportiva kao ni španjolskog nogometa a Chelsa prvenstvena mana im je neuigranost ali i to polako dolazi na svoje, ja ih ne volim od nekad i doba Vialia i Zole a opet Porto koji je prošle godine osvojio Kup UEFA, ima Portugalsko prvenstvo, kup i polufinale Lige prvaka, jedino što do sad nisu osvojili je UEFIN Superkup i dečki isto igraju dobro i požrtvovno i mislim iako su od svih oni postigli najviše ulaskom u polufinale da su i dalje hladne glave za razliku od Deportiva koji je sad u oblacima kao i Monaco, pazi izbacili su divove a što se za Porto nemože reči niti pročitai u dnevnoj štampi iako oni koji misle da je Lyon slaba momčad gadno se varaju. Evo toliko od mene! Nadam se da će Porto uzet ovogodišnju Ligu prvaka i postati prvi klub koji je uzeo kup UEFA pa nagodinu odmah Ligu prvala! Ažurirao tlisak |
|
![]() |
|
tejma
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
aka Neo21 Pridružen: 17.Travanj/Apr.2004 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 162 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Svibanj/May.2004 u 22:51 |
|
Monaco+Dado Prso prvak europe, svaka cast Morientesu odlican igrac
|
|
![]() |
|
Master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Svibanj/May.2004 u 23:26 |
|
Nema šta Monaco je pokazao svoje!Chelsea je igrao dobro u prvom dijelu ali kasnije... Monaco - Porto ipak... |
|
|
Pomozite u ostvarivanju premium accounta na RS.com...Downloadajte ovaj fajl od 1MB.Hvala puno... |
|
![]() |
|
tlisak
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
˙°¤. mirotvorac .¤°˙ Pridružen: 06.Rujan/Sep.2003 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 785 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Svibanj/May.2004 u 00:01 |
|
A kaj sam vam ja reko još prije mjesec dana?? Tko god da osvoji moje srce je na mjestu ali više bi volio da osvoji Porto a mislim da imaju i šanse (Derley) |
|
![]() |
|
Master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Svibanj/May.2004 u 08:07 |
|
To ćemo vidit 26.5.
|
|
|
|
![]() |
|
fLiP
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Svibanj/May.2004 u 11:18 |
|
nevjerojatna sezona samo to ću reći ali predosjećam dobro finale.... |
|
|
....
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |