Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Trazeni titlovi, link  i azuriranje liste...
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Trazeni titlovi, link i azuriranje liste...

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Trazeni titlovi, link i azuriranje liste...
    Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2009 u 19:42

Malopre pogledah za jedan film ima li prevoda....

U bazi ga nema. Na listi potraznje titlova do 2005 god. nema titla u potraznji. Ok, mozda ga niko nije trazio. Evo ja ga trazim.

Across the wide Missouri  (1951) sa K.Geblom

Uradio bih ga, ali imam problem. Nemam dvd rip, a imam tekst, obradjen. Vrlo dobar. Jos samo da se sinhorinizuje. Ako neko moze da pusti link za download pomenutog filma, (dvd ripa, ne nekog tv snimka ili sat.snimka) bio bih vam zahvalan.

Sto se tice azuriranja liste, ima li u bazi filmova Pardners i filma Artist and models?

Ako ne, da ih stavim......  Provericu i uploadovacu, mada ih ja nisam pravio.

Hvala za link, unapred.

"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2009 u 23:30

Elem, evo jos jednog problemcica za mene........ a koji ce biti resen uz vasu pomoc.

Imam film TWO RODE TOGETHER sa Dz. Stjuartom u glavnoj ulozi ali imam i problem pri korekciji tog nepotpunog titla. Naime, kako bi se ovo moglo prevesti na srpski, na neki nama razumljiv naziv filma? Two rode together  Ne ride, vec rode.

U dilemi sam, dzaba recnici , molio bih za vasu pomoc.
Hvala unapred.

P.S. Ima li ovog prevoda na sajtu?

"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2009 u 23:35
dvoje jahaše zajedno

A u vezi onih filmova, Pardners postoji u bazi, a Artists and models ne tako da bi svakako bilo pozeljno da ga se uploada. A za Across the Missouri nisam naisao na dvd rip...

Ažurirao bubba ho-tep - 16.Travanj/Apr.2009 u 23:57
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2009 u 23:49
jahase?  OK, hvala.

Schopenhauer
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2009 u 23:56
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2009 u 23:59
i Pardners postoji u bazi
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2009 u 00:03
Mislim da i Artisti i modeli stoje u bazi. I pardners takodje. Jedan od njih sam ja uploadovao, jedan je vec postojao....

Listi potraznje filmova do 2005 bi mogla da se malo azurira.

Knegi:
Super je prevod, kao i vecina tvojih, ali ti zameram sto ne stavljas najave za glavne role, scenaristu, naziv filma, rezisera...

Hm, bas sam neko zakeralo.....  Svejedno, hvala ti za prevod.

Sto se tice Across the wide Missouri:
Za uskrs vam darujem prevod, samo da stigne dvd rip do tada....imam linkove, samo da se skine film i onda malo uskladjivanja i uzivajte!

Hvala

Ažurirao BELI - 17.Travanj/Apr.2009 u 00:11

Schopenhauer
Na vrh
goxydogsy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj goxydogsy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2009 u 13:29
Kao novi clan,zelim vam sretne prevode!
Uvideo sam da fali nekoliko prevoda,ako je ko rad da ih napravi:
Kill Kill Faster Faster
Merlin and the War of the Dragons
Dollhouse 106 , 109             
Unapred zahvalan u svoje i u ime ostalih clanova kojima su potrebni
goxydoxyBG
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2009 u 13:39
Kao moderator, zahvaljujem ti na lijepim željama, ali te moram i zamoliti da pročitaš pravila foruma. Naime, pod točkom 14 piše: "Zabranjeno je traziti da drugi prevode za vas, prevode dobijate za dzabe, sacekajte da se pojave kao i svi ostali!"

Uživaj u forumu i dobrim titlovima. Thumbs Up
Na vrh
goxydogsy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj goxydogsy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2009 u 13:56
Ok! Sorry,nisam dovoljno procitao redaka iz pravilnika.
Pripisite to mojim godinama...
goxydoxyBG
Na vrh
dudu as View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dudu as Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Svibanj/May.2009 u 09:39
gdje mogu naci sub za ivkovu slavu???

fvcdsa
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Svibanj/May.2009 u 09:43
koristi tražilicu i ne piši u krivu temu:

http://www.divx-titlovi.com/en-us/divx-subtitles/download/ivkova_slava/63589.aspx

Ažurirao bubba ho-tep - 17.Svibanj/May.2009 u 09:43
Na vrh
hAlen View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hAlen Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Svibanj/May.2009 u 12:11
Mozel se naci ikako prvod od sljedecih filmova jer ih nikako ne mogu naci...

The Fortune (1975) .... Oscar Sullivan aka Oscar Dix
... aka Spite and Malice

On a Clear Day You Can See Forever (1970) ..

Psych-Out (1968)

Hells Angels on Wheels (1967)

The St. Valentine's Day Massacre (1967)

Ride in the Whirlwind (1965)

svi su filmovi od jack-a nicholsona
Na vrh
copi View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj copi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Svibanj/May.2009 u 20:04
ja se izvinjavam neznam dali je ovo pravo mesto za trazenje titlova naime botreban mi je prevod za ruski film leningrad,film ima 4 dela ako neko zna gde da ga nadjem zamolio bih ga da mi javi hvala
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Svibanj/May.2009 u 20:18
Pa ljudi, ovo nije nikako prava tema za traženje titlova bebinjo

Za takve stvari, imate slijedeće teme:

Lista potrebnih prijevoda do 2005 g.

Potrebni Prevodi Za Filmove od 2005. g.

Potraznja prevoda za serije
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Svibanj/May.2009 u 20:42
ovde se ne traze prevodi  ko sto rece buki postoji mesto  za to  pa zato da  ne bude  dalje zabunelock

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,324 sekundi.