| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
|
Odgovori
|
| Korisnik | |
milan_nedic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 08.Sijecanj/Jan.2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 13 |
Tema: Problem !!! - Stekaju HD filmovi na kompu.Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2009 u 16:22 |
|
potrebna mi je pomoc...
imam neki problem jer mi na kompu svi HD rezolucije filmovi,traileri ili slicno stekaju,ono idu usporeno...neznam sta da radim,probavao sam reinstalirati drivere od graficke,sve zivo i opet stekaju... evo kakav komp imam: CPU : Pentium IV 3.0 GHz Graficka : ATI Radeon HD 2400 Pro RAM : 1GB i mam HDD velik stvarno al nije on bitan imam isto LCD monitor ako ima ikakve veze ovo je mozda jedan od problema ali stvar je u tome da je prije moglo,prije dok sam imao ATI RADEON 9200 je islo bez problema a to je bas stara graficka,nimalo nije stekalo a gledao sam 720p trailere i sve 5 bilo,posle sam kupio HD 2400 i neko vrijeme nije ali odjednom pocelo... molim vas za pomoc hocu skidam u HD pomalo a ne mogu bezze kad mi ne mogu...!!! pozzz i hvala unapred |
|
![]() |
|
Lucky_Mkd
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2009 u 16:39 |
|
dali svi drajveri na kom ti se instalirani ?
|
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2009 u 17:08 |
![]() |
|
milan_nedic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 08.Sijecanj/Jan.2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 13 |
Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2009 u 17:35 |
e sad drug vjeruj da neznam koji bi trebali,instalirani su mi za graficku...neznam sta bi vise uopste trebalo,nista mi od ostalog nema neke veze sa slikom,zvuk jedino al to mi je instalirano... |
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2009 u 17:53 |
|
A jesi li dirao codec-e i da li imaš codece potrebne za HD filmove?
|
|
|
|
![]() |
|
milan_nedic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2009 u 17:58 |
e skino sam oba ta codeca i instal i restart sam komp i ssve ono da bi uzeo efekat i nista,isto opet,samo malo manje cini mi se al isto mi se cini da on zasteka zbog zvuka imal codec za zvuk u HD filmova...neki sam ja nassao la nije pomogao ====================================================== @ darije skino sam ja codeca silu,sve sto sam naiso oko divx-a i opet nista,mozda sam nesto propustio.. ako jos ko moze da se sjeti necega mkolim vas da mi pomognete pozz |
|
![]() |
|
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Walking Time-Bomb Pridružen: 30.Studeni/Nov.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2736 |
Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2009 u 19:35 |
|
ne mozes instalirat 16 istih kodeka...
skini jedan kodek pak (k lite) i instaliraj |
|
|
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
|
|
![]() |
|
milan_nedic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2009 u 19:40 |
znam da ne moze,pojedinacno sam ih instal i isto je opet... niko neznas sta je u pitanju...jbg |
|
![]() |
|
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Walking Time-Bomb Pridružen: 30.Studeni/Nov.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2736 |
Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2009 u 19:54 |
|
koji OS?
|
|
|
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
|
|
![]() |
|
milan_nedic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2009 u 20:01 |
Windows XP Service Pack 2 |
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2009 u 20:05 |
|
Brate, uzmi obrisi SVE kodeke(ali bukvalno SVE) koje imas na kompjuteru. Onda instaliraj ovaj Core AVC koji imas link onamo u temu koju sam ti postavio link. Nakon toga instaliraj najnoviji Klite Codec Pack Full ali za x264 ostavi prazno tojest NE instaliraj nista. Ac3 kodek(za zvuk) ide uz taj Klite codec pack i to bi trebalo da resi tvoj problem. Usput procitaj i ovu temu, mozda i tu imas resenje:
hardverska akceleracija |
|
![]() |
|
milan_nedic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2009 u 16:48 |
|
pozdrav ljudi evo mene opet vama ... XD
jedan dio problema sam rjesio,stekanje video-a je rjeseno,sad vise video ne steka...instalirao sam K-LITE CODEC PACK kao sto ste mi rekli i onda instalirao CORE AVC i otisao u podesavanja od ffdshow-a i stavio h264/AVC na disabled cini mi se da je ovaj bio i to sve potvrdio i otisao onda u BS PLAYER u kojem mi se odma pojavio CORE AVC u filterima...ali je i u njemu malo stekalo,gledao sam neki trailer 720p u .mkv fileu i o je znaci malo stekao,onda sam otisao u MEDIA PLAYER CLASIC onaj standardni od codeca sto dodje zajedno i pokreno ovaj 720p video mu ne steka nimalo,ide savrseno ali tu se onda pojavio problem : naime steka sad zvuk za tim,kasni i steka isto...sta da radim,da nema mozda neko podesavanje oko AC3 filtera ili slicno... a jos da kazem 1080p mi i dalje steka,njega nemam u .mkv fomratu ,on je u WMV HD ,to je mozda zbog toga sto nije .mvk? pozzz |
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2009 u 16:59 |
|
Ne bih znao za wmv, nisam do sad pustao hd video iz takav fajl....Mozda i kompjuter je nesto slab, narocito procesor, stvarno ne znam.
|
|
![]() |
|
let4mi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 11.Rujan/Sep.2004 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 207 |
Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2009 u 03:25 |
|
najverovatnije ti je slab procesor... treba ti neki dual core ili c2d... jbg... da bi hd radio bez problema mora i novija mashina... coreavc moze malo da sredi stvar al ni on nije svemocan :)
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |