Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Sport
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - HNK RIJEKA
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

HNK RIJEKA

Odgovori Odgovori Stranica  <1 567
Korisnik
Poruka
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2009 u 11:28
Pa nisu ih trebali u paketu prodavati, bilo je dovoljno da se proda samo Anasa vani i Rijeka bi se financijski spasila.
Da, hvalio sam ih, stojim iza toga, oni su jako dobri igrači, ali svojim potezom okrenuli su leđa klubu i gradu u kojem su odrasli, i od tog trenutka oni su za mene izdajice i sasvim drugačije ih od sada tretiram, s tim da sam protiv bilo kakvog oblika nasilja.
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2009 u 11:34
Sad ti mogu reći samo ovo: počinješ zvučati kao Deky. Nema izdaje kad se odrađuje ugovor. Od tapšanja po ramenu se ne živi. Zašto nitko ne pizdi kad portir iz 3. maja prijeđe raditi u Uljanik?
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2009 u 11:38
Mafy, ne može mi biti svejedno kada neki igrač Rijeke pređe u Hajduk (ili Dinamo), ta dva kluba su nam najveći rivali i naravno da ću biti razočaran time, oni su domaći dečki, obojica su potekli u Rijeci, a pogotovo zato jer su se obojica par dana prije transfera zakleli da nikda neće prijeći u konkurentski klub.

Ne znam, ali takvi transferi stvarno bole i ne mogu (ja osobno) samo tako preći preko toga. Unhappy
Na vrh
namib View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj namib Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2009 u 22:53
IZDAJICE SVOGA GRADA MRZI RIJEKA I ARMADA ,MRZIM ANASA ,MRZIM AHMADA!!PRODANE DUSE!!A IGRACIMA SVAKA ČAST IGRALI SU BORBENO I SA SRCEM
alfred
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2009 u 23:51
Jesi li probao nabaviti vudu figurice i bockati ih? Ako ne uspiješ, nabavi njihove postere i zabijaj noževe u njih. Stvarno pomaže i uklanja stres. Pitaj nekoga tko je npr. bio u ratu što je to izdaja. Pitaj nekoga tko je ostao bez posla jer je novi šef koji je u privatizaciji kupio firmu za sitne pare uništio firmu, rasprodao strojeve i radnike poslao na Burzu što je to izdaja.
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2009 u 00:16
Originalno postovano od strane namib namib piše:

IZDAJICE SVOGA GRADA MRZI RIJEKA I ARMADA ,MRZIM ANASA ,MRZIM AHMADA!!PRODANE DUSE!!A IGRACIMA SVAKA ČAST IGRALI SU BORBENO I SA SRCEM

nabavi zivot...
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Rujan/Sep.2009 u 23:00
I tako je prekinut niz od 14 uzastopnih pobjeda Rijeke na Kantridi. Thumbs Down
Rijeka - Karlovac 1:1

Pa pička im materina, tako se ne igra, ovo je bilo jako loše. Angry
Nadam se da će u Zagrebu protiv Dinama to izgledati puno bolje.

Nisam ni sumnjao da ću se nastaviti živcirati, prvo nogometna pa košarkaška repka,
sada mi i Rijeka živce diže, pa ne mogu više gledati to, jebo me sport i što ga pratim. wallbash Angry

Ažurirao Buki - 12.Rujan/Sep.2009 u 23:01
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 567
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.