| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
HNK RIJEKA |
Odgovori
|
Stranica <1 567 |
| Korisnik | |
Buki
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Weed Expert Pridružen: 06.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 10025 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2009 u 11:28 |
|
Pa nisu ih trebali u paketu prodavati, bilo je dovoljno da se proda samo Anasa vani i Rijeka bi se financijski spasila.
Da, hvalio sam ih, stojim iza toga, oni su jako dobri igrači, ali svojim potezom okrenuli su leđa klubu i gradu u kojem su odrasli, i od tog trenutka oni su za mene izdajice i sasvim drugačije ih od sada tretiram, s tim da sam protiv bilo kakvog oblika nasilja. |
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72027 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2009 u 11:34 |
|
Sad ti mogu reći samo ovo: počinješ zvučati kao Deky. Nema izdaje kad se odrađuje ugovor. Od tapšanja po ramenu se ne živi. Zašto nitko ne pizdi kad portir iz 3. maja prijeđe raditi u Uljanik?
|
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
Buki
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Weed Expert Pridružen: 06.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 10025 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2009 u 11:38 |
|
Mafy, ne može mi biti svejedno kada neki igrač Rijeke pređe u Hajduk (ili Dinamo), ta dva kluba su nam najveći rivali i naravno da ću biti razočaran time, oni su domaći dečki, obojica su potekli u Rijeci, a pogotovo zato jer su se obojica par dana prije transfera zakleli da nikda neće prijeći u konkurentski klub.
Ne znam, ali takvi transferi stvarno bole i ne mogu (ja osobno) samo tako preći preko toga. ![]() |
|
![]() |
|
namib
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 28.Prosinac/Dec.2008 Lokacija: Gibraltar Status: Offline Points: 2 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2009 u 22:53 |
|
IZDAJICE SVOGA GRADA MRZI RIJEKA I ARMADA ,MRZIM ANASA ,MRZIM AHMADA!!PRODANE DUSE!!A IGRACIMA SVAKA ČAST IGRALI SU BORBENO I SA SRCEM
|
|
|
alfred
|
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72027 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2009 u 23:51 |
|
Jesi li probao nabaviti vudu figurice i bockati ih? Ako ne uspiješ, nabavi njihove postere i zabijaj noževe u njih. Stvarno pomaže i uklanja stres. Pitaj nekoga tko je npr. bio u ratu što je to izdaja. Pitaj nekoga tko je ostao bez posla jer je novi šef koji je u privatizaciji kupio firmu za sitne pare uništio firmu, rasprodao strojeve i radnike poslao na Burzu što je to izdaja.
|
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Walking Time-Bomb Pridružen: 30.Studeni/Nov.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2736 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2009 u 00:16 |
nabavi zivot... |
|
|
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
|
|
![]() |
|
Buki
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Rujan/Sep.2009 u 23:00 |
|
I tako je prekinut niz od 14 uzastopnih pobjeda Rijeke na Kantridi.
![]() Rijeka - Karlovac 1:1 Pa pička im materina, tako se ne igra, ovo je bilo jako loše. ![]() Nadam se da će u Zagrebu protiv Dinama to izgledati puno bolje. Nisam ni sumnjao da ću se nastaviti živcirati, prvo nogometna pa košarkaška repka, sada mi i Rijeka živce diže, pa ne mogu više gledati to, jebo me sport i što ga pratim. ![]() Ažurirao Buki - 12.Rujan/Sep.2009 u 23:01 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <1 567 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |