| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Moja preporuka - program za divx sa titlovima! |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Lindemann
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 18.Ožujak/Mar.2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 4 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Moja preporuka - program za divx sa titlovima!Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2009 u 09:50 |
|
Nasao sam jedan odlican program, koji ubaci titl u film, ali ga ne
"zalijepi" za film, nego ga samo ubaci kao opciju subtitle. I obavi
posao za 5 minuta, i onda dobijete .divx fajl. Kad sam ga snimio na DVD,
i pogledao na kucnom DVD-playeru, samo sam trebao na daljinskom
ukljuciti opciju "Subtitle ON", i titl je bio prikazan. Radi na svim kucnim DVD/Divx playerima, i nema potrebe da se vise sa VirtualDub-om "lijepe" titlovi na film, i da taj proces traje 3 sata.
Ovako je gotovo za 5-10 minuta! Dakle, nije mi ni bilo potrebno "lijepiti" titl na .avi fajl. I sto je jos vaznije, sa ovim programom mi i slika, i zvuk i titl idu ok. U isto vrijeme! A, evo ako vam zatreba taj program... Malen je, jednostavan, i jako brz i dobar! Zove se AVIAddXSubs. Evo link: http://www.calcitapp.com/AVIAddXSubs.php Pozdrav... |
|
![]() |
|
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 12364 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2009 u 10:03 |
|
Čekaj, o čem ti to?
![]() pa ne treba ti nikakav program za dodavanje titlova. Titlove skineš, poštelaš u SW i staviš u isti folder pod istim nazivom kao i film i to je to. Svaki plejer će ga automatski učitat, ili će se trebat odabrat opcija subtitle... ![]() |
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72053 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2009 u 11:15 |
|
Ovaj dio je bitan:
XSUB are not actually burned in the picture the way other programs do (like virtualdub). XSUB subtitles are inserted in the avi as an additional stream (other than video and audio) and work in similar way as the subtitles offered from normal DVDs. Dakle, titl se smatra dodatkom filmu i kao takav se aktivira u linijskom playeru slično kao titlovi u DVD-u. Tko voli, nek izvoli. |
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 12364 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2009 u 12:17 |
|
Gubljenje vremena, ako se mene...
|
|
![]() |
|
prijatel-MKD
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 16.Srpanj/Jul.2008 Lokacija: MKD Status: Offline Points: 4668 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2009 u 13:02 |
|
Kakvo ljepenje titlova na video pri DivX, za da promenis ime titl-fajla je potrebno tri sekunde i imas prevod. Neki standardni DVD pleeri ne prepoznaju titl-fajlove, ali odaberes STOP i otvoriti meni gde selektiras prevod i kliknes ENTER na daljinskom, Pleer ti pise poruka (subtitle ON) pa tada se vratis i selektiras video, kliknes opet ENTER na video fajl. i imas prevod za formatu.srt kojeg podrzavaju svi ama bas svi DVD pleeri.
A tacno je to da na nekim pleerima dok traje reprodukcija za DivX video, buton subtitle na daljinskom ne funkcionise i ne da pristap za promjenu prevoda, i pri tom slucaju se primeni aktivacija preko meni. Ažurirao prijatel-MKD - 29.Ožujak/Mar.2009 u 13:06 |
|
|
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |