Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Sve sređeno... :D
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Sve sređeno... :D

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
KrazyM View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj KrazyM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Sve sređeno... :D
    Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2009 u 00:14
    Ljudi, svaka čast na ovom novom updateu stranice, ova stvar sa imenima i godinama titla, sve je daleko preglednije, sve je...bolje!

Moja najveća pritužba od početka je bila što ljudi ne pišu godine iz koje je film, ali sve se promijenilo.
Darije, baš je onako kako si rekao, i iskreno, mislio sam da će sve ovo poboljšanje doći mnogo kasnije, ali ne - savršena stranica za titlove je ovdje!

U zadnjih mjesec-dva nisam uopće naišao na loši ili nesređeni titl, što me i više nego oduševilo!
Stranica je postala baš onakva kakva sam htio da bude (znam da nisam jedini), ali ovakva stvar me silno usrećila!

Za svaku pohvalu i vama, administratorima i prevodiocima za strpljenje!
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2009 u 01:50
Šta reći, osim... imamo mi još mnogo da sređujemo, daleko je ovo još od konačnog izgleda - po pitanju sređenosti baze, ali SVAKAKO, MNOGO TI HVALA!!!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.