Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Namestanje kukica za subtitle
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Namestanje kukica za subtitle

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Chocky View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Chocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Namestanje kukica za subtitle
    Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2009 u 16:42
    Instalirao sam novu verziju BS player-a i nekim razlogom je ponistio da se Srp-Hrv slova pisu sa kukicama. Trazim i trazim i ne mogu da nadjem gde se to ono namesti. Probao sam da odem u Fonts i tamo da podesim Central Europe ali nece da prihvati stalno ostavi na Western. Podesetite me gde se to namesta :)

Takodje da pitam, posto koristim samo BS Player jel moze nekako da se namesti da mi velicina fonta uvek bude ista? Meni stoji na 33, ne bas cesto ali hoce da se samo smanji ili poveca. Kako to da namestim da uvek prilagodi na 33 velicinu?

Ažurirao Chocky - 22.Veljaca/Feb.2009 u 16:54
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2009 u 17:04
Central Europe ako postavis onda mora da ostane na to. Baš čudno.
I ja koristim samo BsPlayer Pro 2.28, i mene to nervira kad pustim neki film, onda font je 28 ili 30, onda pustim neki mkv(Bluray/HDDVD rip) i onda font se izmeni u 70 ili nekad u 9. I kad ga namestim na 28 ili 30, onda sledeci put opet se smanji ili poveca... Mozda je neki propust Bsplayer-a, ko zna.
Na vrh
Chocky View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Chocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2009 u 18:59
Sada sam probao bilo sta drugo sto ima da se izabere i stalo se vrati na Western. Nesto je verovatno zabagirana ova zadnja verzija.
E pas to sto si spomenuo i mene muci. Znaci to izgleda da ne moze da se namesti.
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2009 u 19:05
BS Player ti nebi trebao raditi te probleme, najbolje bi ti bilo da skines drugu verziju...Wink
Na vrh
Chocky View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Chocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2009 u 19:14
Gledam officijalni forum. Ljudi imaju isto problema sa novom verzijom.
Ako neko zna vezi podesavanja velicine fontova da uvek ostanu isti zamolio bi ga da napise
Na vrh
N.B.G. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Sick Boy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj N.B.G. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2009 u 22:30
Mislim da poslednja verzija definitivno ima neki problem,
meni nije to radio ali mi je prilikom gasenja istog
uvek ostajao onako bezveze da stoji pa sam ga gasio na silu sa Task Manager-om
tako da sam se vratio na staru, a sto se tice velicine fonta i slova - central europan pretpostavljam da si posle promene kliknuo na
Applay pa tek onda ok,
probaj i da ga setujes ovako

Ako nece vrati se na staru jer nova i nema nesto puno novih opcija,
ne znam, bar neko moje iskustvo..

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.