Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - U čemu je štos?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

U čemu je štos?

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Simota View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Simota Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: U čemu je štos?
    Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2009 u 19:57
Evo treceg titla koji upload-ujem i uredno dobijem zahvalnicu od vas za to, a kada ga posle toga potražim na search-u, mog titla nema!?

Dakle, u čemu je štos?
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2009 u 20:03
Ajmo po redu:
1. Šta piše u toj "zahvalnici"?
2. Jesi li pročitao pravila za postavljanje titlova?
3. Koliko vidim postoji samo jedan tvoj upload i to za film FROST/NIXON, koga si postavio danas. Ostala dva su izgleda obrisana.... Verujem da nisu bil au skladu sa pravilima. Šta ti misliš?

Na vrh
Simota View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Simota Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2009 u 20:41
Dakle, u zahvalnici piše sve najlepše, sve sam ih do sada obrisao pa ne mogu da citiram. A Frost/Nixon sam postavio isto kao i prethodna dva, a evo već večeras ga nema! I na kraju, naravno da sam pročitao pravila.
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2009 u 23:19
Pa mozda si postavio prevod koji vec postoji,pa je obrisan,da ne bi bilo nepotrebnog dupliranja ili ....?
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Simota View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Simota Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2009 u 23:57
NEEEEE, proveo sam satima prerađivajući prevod u srpska slova i hteo da podelim taj trud sa ostalima. Ovako, ništa!
Uostalom, i sam darije kaže da je video moj prevod dana kad sam ga postavio i sad ga više nema!
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2009 u 00:23
Utvrdit cemo sta se tocno desilo, molim te strpi se malo dok ne proucimo situaciju...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2009 u 02:32
E ovako kolega Simota, da ste lepo rekli da NISTE pročitali pravila postavljanja prevoda, još bih vam i progledao kroz prste, ali ovako...
idemo redom:
Kažete, proveli ste sate prepravljajući slova i sredili prevod i tražite svoja prava i pitate se zašto prevod nije postavljen. OK, hvala vam na trudu, ali, jeste li se zapitali koliko je sati proveo prevodilac KOJI JE OD POČETKA PREVEO titl? Šta ćemo sa tim da ste vi lagano obrisali potpis prevodioca:
883
01:56:42,074 --> 01:56:47,068
PREVOD; CAT

I ubacili još jedan red:
883
01:56:36,160 --> 01:56:41,470
KRAJ

884
01:56:42,070 --> 01:56:47,060
Obrada: Vlada Simić

Takođe, IZGLEDA DA NISTE IPAK STAVILI SAMO OBRADA VEĆ I TO DA STE VI PREVELI:

Mislim da sam dovoljno objasnio zašto vaš prevod, tj, popravka prevoda nije objavljena?
Takođe, pošto ste pročitali pravila i ipak, i pored toga obrisali ime prevodioca, za to ćete snositi posledice u skladu sa pravilima.

Pošto mi ovde nismo neka kaznena ekspedicija, zamolio bih vas da se javno izvinite svima nama, ali ponajviše prevodiocu, kako bismo rešili ovaj problem i da ubuduće malo bolje pročitate pravila...

P.S. Nisam napomenuo da je vaš prevod u bazi, i nije misteriozno nestao, ali jednostavno ga nećemo objaviti pod svim ovim okolnostima.
Informacija za ostale da je to identičan prevod koji je postavio kolega panmarko, sa ubačenim kvačicama...

Ažurirao darije - 13.Veljaca/Feb.2009 u 02:35
Na vrh
Simota View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Simota Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2009 u 20:47
Da, naknadnim pregledom moje verzije (obrade) prevoda i ja sam ustanovio da sam obrisao tu liniju "PREVOD; CAT" i ako sam time ugrozio nečija autorska prava, ja se izvinjavam!
Moram priznati da mi ta linija uopšte nije ličila na nečiji potpis, jednostavno mi je smetala zbog nerazumnosti.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2009 u 21:55
Originalno postovano od strane Simota Simota piše:

Da, naknadnim pregledom moje verzije (obrade) prevoda i ja sam ustanovio da sam obrisao tu liniju "PREVOD; CAT" i ako sam time ugrozio nečija autorska prava, ja se izvinjavam!
Moram priznati da mi ta linija uopšte nije ličila na nečiji potpis, jednostavno mi je smetala zbog nerazumnosti.

Izvinjenje prihvaćeno, pa bih te molio da postaviš prevod ponovo, ali sa POTPISOM!!
Mislim, kažeš NIJE TI LIČILO NA POTPIS!? A šta po tvom mišljenju liči na potpis, ako ne reč PREVEO i NIK (ili ime) člana!?
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2009 u 01:46

Jel uopste stigao prevod za film Kentuckian do vas???

Nema ga vec dugo. Marry je prevela, ali bez kvacica, ja sam se malo zezao i dodao kvacice i ispravio gde treba, lepo postavio, ali.... sta je sad, ima li ga igde u obradi.

A pise i da je prevela Marry i da je obradio BELI

"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2009 u 01:52
BELI, ako je to ovaj prevod:
http://www.divx-titlovi.com/co-yu/divx-subtitles/download/the_kentuckian/73474.aspx
...tu je....
Na vrh
faithlessmary View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2009 u 13:57
Originalno postovano od strane BELI BELI piše:

Jel uopste stigao prevod za film Kentuckian do vas???

Nema ga vec dugo. Marry je prevela, ali bez kvacica, ja sam se malo zezao i dodao kvacice i ispravio gde treba, lepo postavio, ali.... sta je sad, ima li ga igde u obradi.

A pise i da je prevela Marry i da je obradio BELI

Imam jednu malu molbu. Ako neko obradjuje moj titl samo u smislu kvacica, a to slobodno cinite do mile volje, samo ko voli i ima vremena, onda vas molim da ostavite onaj pozdrav na pocetku filma (Prijatno gledanje filma zeli vam Tatuina), jer je uslov da dobijem neki film za prevodjenje da to stoji na pocetku filma. Ako mislite da nema potrebe za tim, ja tu ne mogu nista, samo sam zamolila. Pozz. C ya tomorrow
Veži konja gde ti gazda kaže
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2009 u 14:25
pa mora da stoji to,jer to je fakticki kao potpis prevodioca,ako se i to obrise to je kao da je obrisan prevodilac.
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2009 u 15:57

Cekaj, stoji tvoj potpis na kraju, ali ono na pocetku, prijatno gledanje filma....

cemu sada to?  Inace darije, kada sam sinoc pretrazivao za film trazeci stringom Kentuckian nisam ga nasao.

Marry, tvoj je potpis ostao u njemu.
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
faithlessmary View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2009 u 22:21
Originalno postovano od strane BELI BELI piše:

Cekaj, stoji tvoj potpis na kraju, ali ono na pocetku, prijatno gledanje filma....

cemu sada to?  Inace darije, kada sam sinoc pretrazivao za film trazeci stringom Kentuckian nisam ga nasao.

Marry, tvoj je potpis ostao u njemu.

Ma znam da je ostao potpis i to je skroz ok :) nego taj pozdrav na pocetku je uslov coveka da mi obezbedi retke filmove da ih prevedem. Dakle on meni retke filmove for free, a ja njemu pozdrav na pocetku. Mozda je tesko razumeti, ali sta da se radi, takav je uslov.
Veži konja gde ti gazda kaže
Na vrh
Dr Dragan View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Доца

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr Dragan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2009 u 22:26
Mary nema problema      
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.