| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Novi! |
Odgovori
|
| Korisnik | |
miljkovic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 02.Veljaca/Feb.2009 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 3 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Novi!Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2009 u 23:57 |
|
Zdravo svima
Uclanio sam se pre par dana i stvarno ste odlicni. Inace sam nov u svetu filmova i titlova, mada me jako interesuje. Nasao sam vas po preporukama vise drugara.Veomaste popularni i trazeni, sto vidim i po aktivnosti na vasim stranicama. Sigurno da cu vas pomalo smarati sa pitanjima, ali se nadam da ce biti lepe saradnje. Za sada toliko. Pozdrav
|
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2009 u 00:13 |
|
Dobrodosao, pre nego sto pocnes da nas smaras, fino lepo procitaj
PRAVILA FORUMA onda, ako te nesto zanima kako se podesavaju prevodi za bilo kakve releas-ove imas u podforum Divx titlovi forum : Divx : Divx titlovi uputstva za koriscenje Subtitle Workshop, Subtitle Modifier, Time adjuster. E tek onda pocni da nas smaras ![]() Pozdrav!Ažurirao icemaher - 07.Veljaca/Feb.2009 u 00:45 |
|
![]() |
|
Buki
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Weed Expert Pridružen: 06.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 10025 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2009 u 01:53 |
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |