| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Bezobrazluk |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Amy01
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 31.Sijecanj/Jan.2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 5 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: BezobrazlukObjavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2009 u 20:57 |
|
Postovani
Neko vrijeme prije par godina prevodila sam filmove jer mi je to bio gust. Sada sam na Vasem trackeru, koji je po mom misljenju odlican, nasla moje prevode postavljene od drugih clanova koji su bezobrazno izbrisali moj potpis na kraju prijevoda. To je u krajnju ruku bezobrazno. Postavila sam titlove da ih ljudi koriste a ne zloupotrebljavaju. Lijep pozdrav |
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72579 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2009 u 22:37 |
|
U rubriku "Brisanje titlova" napiši o kojim se filmovima i kojim ljudima radi pa ćemo to ispraviti. Nažalost, ima dosta onih koji podmeću "kukavičja jaja", ali i to polako dovodimo u red.
|
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2009 u 02:55 |
|
Baš kao što reče kolega. Navedi tačne nazive filmova, pa ćemo rešiti problem u interesu prevodioca, koje ovde štitimo svim sredstvima!!!
|
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |