Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Karate Kid - Remake
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Karate Kid - Remake

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Karate Kid - Remake
    Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2009 u 08:15
U remakeu Karate Kida Jackie Chan kao učitelj Miyagi

Glumac Jackie Chan u pregovorima je za ulogu u remakeu filma Karate Kid snimljenog 1984. godine. Chanu će navodno pripasti uloga učitelja borilačkih vještina gospodina Miyagija, a navodno je ulogu dječaka dobio Jaden Smith, sin Willa Smitha.

Kao i u originalnom Karate Kidu, film će pričati priču o dječaku kojeg zlostavljaju drugi dječaci što ga navodi da se nauči sam boriti za sebe, naravno uz Miyagijevu pomoć. Snimanje filma počet će sljedeće godine u Pekingu.

Karate Kid doživio je nekoliko nastavka, a ulogu Miyagija u tri filma odglumio je Ralph Macchio. Karate Kid 1994. bila je djevojčica koju je utjelovila današnja oskarovka Hillary Swank.

Izvor: Večernji list
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2009 u 12:49
NE! NE NE NE NE NE NE NE NE NE!!! Zašto moraju da upropaste svaki film, tupavim rimejkom? Ne mogu da verujem. Glupe morončine, i je*eni Jackie!!!

P.S. Mala ispravka, ulogu Mijagija je u četiri nastavka igrao Noriyuki "Pat" Moritta, a ulogu Daniel "Sana" u tri nasttavka Ralph Maccio.
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2009 u 17:35
Točno, krivo su napisali. Ako će J.Chan biti učitelj, jao si ga učeniku, tko god da bude bio. Moj glas za učenika ide Chrisu Tuckeru. LOL
Na vrh
m..robby View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj m..robby Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2009 u 16:51
Moze biti zanimljivo..ja licno volim izmene. Nije monotono
Na vrh
Kayser Soze View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kayser Soze Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2009 u 16:37
jedan od onih filmova uz koje sam odrastao . . i danas mi je zao recimo ovih sadasnjih generacija koje nisu uzivale u takvim filmovima  . .recimo vidim svoga brata sad ce 18 godina naravno nejmu ne pretstavljaju ovakvi filmovi nista kao ni rambo kao ni umri muski americki nindja  . .pa i karate kid policijske akademije i ostalo . . ovo je smao na prvu kaj se kaze loptu  .. inace da razmislim malo pšopis bi bio jakooo dugacak . .

cemu upropastavati nesto ovakvo . . osobno ja recimo danas ovaj film nikadane bi pogledao . . niti ga zelim pogledati jer se bojim da bi mi unistio sve ono sto mi je nekada predstavljao . .

protiv sam svih tih rimejkova  . .hollywood i filmska industrija je u velikoj stvaralackoj krizi . . i sad vise ne znaju kaj bi radili pa rada rimejkove . .
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,189 sekundi.