Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Potreban prevod !!!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Potreban prevod !!!

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
ScUdEtO View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ScUdEtO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Potreban prevod !!!
    Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2009 u 22:54
Zna li neko hoce li u skorije vreme izaci prevod za Homeworld 2008?
Izasao je DVD-rip odavno,jos malo pa ce i HD. Film je HIT pa me cudi da jos nema ni na engleskom.

Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2009 u 23:23
Na HD ripovima obično ostave engleski titl. Možda je to prilika.
Na vrh
visibaba View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj visibaba Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2009 u 07:35
pozdrav svima najprije!triban pomoc jer za puno meni dragih filmova nema titlova ili kasne ili sve presporo,kako god,ne valja.za neke filmove cak nema titlova sta me takoder muci..ma nije do mene,ja razumin engleski ali iman neke ljude blizu koji ga ne razumeConfused gleda li ko ode woddy allen-a,moze li ko kako pomoc,postoji li jos kakav izvor di se mogu vadit ispravni titlovi?e da,jos nesto,ako cak i uspijen podesit titlove rucno-zbog cega ih ne mogu takvima zadrzat,zasto se opet sve vrati na staro a ubijen se ?virujen da ce neko ovde nesto znat i pomoc mi,inace,ovo je prvi put da san na forumul Shockedfala unaprid punoooooooo svima!
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2009 u 07:41
Moraš mam objasnit postupak kako podešavaš titlove pa ćemo ti znati reći u čemu je greška.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.