| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
hardverska akceleracija za gledanje Full HD |
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Korisnik | |
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2010 u 15:35 |
|
Testirano i na win7, obrisao sam sve kodeke, instalirao sam samo coreavc 2 i full hd radi odlicno uz bsplayer pro. procesori(dual core) su iskorisceni 50-65%. Posle cu da probam sa starim drajverima za graficku za win7 pa ako i to uspem da sredim na 1680x1050 clone opciju, onda super.
|
|
![]() |
|
ddavid14
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 27.Sijecanj/Jan.2007 Lokacija: Hrvatska/Klc Status: Offline Points: 1318 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2010 u 17:01 |
|
Konačno sam pogledao film bez trzanja i bez da mi se gasio monitir(na 2,3 sec.) i vraćao nazad rezoluciju!Do sada sam stalno"clone"radio,da mi je ista slika i na pc i na tv,jućer sam napravio da mi je slika na tv originalno kao i na pc(sa ikonama),a na pc mi je bila samo slika(screensaver,bez ikona na monitoru),ovog puta nisam "clone",mislim i ovo je isto kao clone samo nisu identićni bili,sad sam "Extended desktop"napravio,ikone sam pobrao sa tv i premjestio na monitor,upalio MPC-HC i pokreno film,premjestio sam to(MPC-HC) sa pc monitora na tv,ljevi klik i desno sam ga povukao na tv i tako sam gledao film bez trzanja i bez da mi automatski promijeni rezoluciju(da se monitor ugasi i upali),ne kužim u ćemu je bio problem! Eto to je to,nadam se da će sada bit ok,pozdrav...
|
|
|
|
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2010 u 23:14 |
|
Ako si jos uvek na win7, obrisi drajvere, instaliraj 169.25_forceware_winvista_32bit_english_whql i odmah ce da ti podesi original rezoluciju za tvoj monitor, a odmah ce biti podesena clone(duplicate displays) opcija, tako da sto gledas na LCD-u, to ces gledati i na TV-u bez problema.
Ako si zadovoljan i ovako sa extended, onda ne moras nista da diras. |
|
![]() |
|
ddavid14
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 27.Sijecanj/Jan.2007 Lokacija: Hrvatska/Klc Status: Offline Points: 1318 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2010 u 23:34 |
Jesam da,na Win 7 sam još...a ha znaći i tako bi trebalo štimat i radit bez problema kad stavim "169.25_forceware_winvista_32bit_english_whql"(znaći to je nešto od "Viste"),neznam oće šljakat to na win 7,gle,ok,probat ću još koji film pogledat ovako kako sam gore napisao,za sada tako šljaka,ne trza i sve je ok!
Al i ovo šta si napisao,budem probao u ponedjeljak,utorak to instalirat pa ću vidit i sa tim,možda bude i bolje,ok,hvala na informaciji!
|
|
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |