Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Uputstva
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - hardverska akceleracija za gledanje Full HD
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

hardverska akceleracija za gledanje Full HD

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2010 u 15:35
Testirano i na win7, obrisao sam sve kodeke, instalirao sam samo coreavc 2 i full hd radi odlicno uz bsplayer pro. procesori(dual core) su iskorisceni 50-65%. Posle cu da probam sa starim drajverima za graficku za win7 pa ako i to uspem da sredim na 1680x1050 clone opciju, onda super.
Na vrh
ddavid14 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddavid14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2010 u 17:01

Konačno sam pogledao film bez trzanja i bez da mi se gasio monitir(na 2,3 sec.) i vraćao nazad rezoluciju!Do sada sam stalno"clone"radio,da mi je ista slika i na pc i na tv,jućer sam napravio da mi je slika na tv originalno kao i na pc(sa ikonama),a na pc mi je bila samo slika(screensaver,bez ikona na monitoru),ovog puta nisam "clone",mislim i ovo je isto kao clone samo nisu identićni bili,sad sam "Extended desktop"napravio,ikone sam pobrao sa tv i premjestio na monitor,upalio MPC-HC i pokreno film,premjestio sam to(MPC-HC) sa pc monitora na tv,ljevi klik i desno sam ga povukao na tv i tako sam gledao film bez trzanja i bez da mi automatski promijeni rezoluciju(da se monitor ugasi i upali),ne kužim u ćemu je bio problem!Confused

Sada gledam normalno bez trzanja i sve je ok...e da i K-lite nisam brisao,ostavio sam i K-lite i CoreAvc,jer ako obrišem K-lit nemogu u "Subtitle edit" ućitat "mkv" film da bi mu podesio prijevod,a sa "Subtitle Workshop"se ne koristim više,dobijem zvuk,nemam slike,i sa kodecima i bez kodeka,makar sam i štrikirao(oznaćio)ona dva polja prilikom instalacije"K-lita",tako da sam SW obriso i instaliro Subtitle edit i ok je,zadovoljan sam!
Eto to je to,nadam se da će sada bit ok,pozdrav...
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2010 u 23:14
Ako si jos uvek na win7, obrisi drajvere, instaliraj 169.25_forceware_winvista_32bit_english_whql i odmah ce da ti podesi original rezoluciju za tvoj monitor, a odmah ce biti podesena clone(duplicate displays) opcija, tako da sto gledas na LCD-u, to ces gledati i na TV-u bez problema.

Ako si zadovoljan i ovako sa extended, onda ne moras nista da diras.
Na vrh
ddavid14 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddavid14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2010 u 23:34
Originalno postovano od strane icemaher icemaher piše:

Ako si jos uvek na win7, obrisi drajvere, instaliraj 169.25_forceware_winvista_32bit_english_whql i odmah ce da ti podesi original rezoluciju za tvoj monitor, a odmah ce biti podesena clone(duplicate displays) opcija, tako da sto gledas na LCD-u, to ces gledati i na TV-u bez problema.

Ako si zadovoljan i ovako sa extended, onda ne moras nista da diras.
Jesam da,na Win 7 sam još...a ha znaći i tako bi trebalo štimat i radit bez problema kad stavim "169.25_forceware_winvista_32bit_english_whql"(znaći to je nešto od "Viste"),neznam oće šljakat to na win 7,gle,ok,probat ću još koji film pogledat ovako kako sam gore napisao,za sada tako šljaka,ne trza i sve je ok!
Al i ovo šta si napisao,budem probao u ponedjeljak,utorak to instalirat pa ću vidit i sa tim,možda bude i bolje,ok,hvala na informaciji!Wink
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.