| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
pozdrav |
Odgovori
|
| Korisnik | |
borism
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 07.Sijecanj/Jan.2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 25 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: pozdravObjavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2009 u 12:32 |
|
evo ljudi i mene na forumu vec sam dugo na stranici pa reko da se prikljucim forumu a znam vas preko google-a
...dolazim iz slavonije tocnije osijek...no bavim se hardwareom i softwareom probao sam i prijevode raditi ali nisam bas toliko vjest kolikos nekim drugim stwarima no nikad neznasnadam se da cemo se slagat dobro an forumu ![]() ![]() Ažurirao borism - 07.Sijecanj/Jan.2009 u 12:33 |
|
![]() |
|
Buki
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Weed Expert Pridružen: 06.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 10025 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2009 u 12:34 |
Dobrodošao na sajt...
A što se prevođenja tiče ovdje imaš na sajtu dosta programa u vezi toga i detaljnja objašnjenja za njih pa ako se odlučiš za prevođenje slobodno ovdje potraži pomoć...
|
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72027 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2009 u 12:38 |
![]() Ne idu ti prijevodi? Nema veze. Kakav si sa kulenom? |
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |