| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
joj što je poskupjelo... |
Odgovori
|
| Korisnik | |
STEPPENWOLF
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
vic majstor Pridružen: 19.Rujan/Sep.2008 Lokacija: Crailsheim Status: Offline Points: 2952 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: joj što je poskupjelo...Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2009 u 11:07 |
|
Bili Mujo i Haso pravo gladni.I naidju na jedan restoran.
Kaže Mujo:ja odoh u ovaj restoran pa sta bude. Ode Mujo i kada dodje konobar,on naruci picu,salatu,coca-colu i jos po nesto. Kada dodje racun on se pipa po jakni, i kaze konobaru :ja sam izgubio novcanik. A konobar ga udari nogom u dupe i izbaci iz restorana. Vani ga pita Haso kako si prosao? Ja narucio picu i jos ponesto,dobro se najeo, a sve to za jedan udarac u dupe. Čuvši to ode Haso i naruci sve duplo. Kada dodje racun,Haso se natrći, Začuđen upita ga konobar:sta je bilo daj pare!!! Haso mu kaze pa udarite me jednom u dupe. Konobar se naljuti ,pozove svoje kolege i pretuku Hasu!!! Kada Haso izadje iz restorana,pita ga Mujo: Šta to bi Haso??? A ovaj odgovara : JOJ BRATE STO JE POSKUPJELO!! |
|
|
Nisi beskoristan...uvijek možeš poslužiti kao loš primjer...
Nekim ljudima je uzaludno pružati ruke.Oni ni sa svojima ne znaju sta će.... |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |