Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kako spojiti 2 titla?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Kako spojiti 2 titla?

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
toci View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toci Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Kako spojiti 2 titla?
    Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2008 u 00:29
Imam 2 titla i hocu da ih spojim u jedan. Znam da odradim u SW-u spajanje kada imam 2 titla ali kod kojih se vreme nastavlja. Medjutim sada i 1 i 2 titl krecu od 0 (mislim na vreme). Znaci, kako da ih spojim a da mi se vreme nadoveze jedno na drugo?
Hvala!Angry 
Cogito, Ergo, Sum
Na vrh
duke_of_earl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Jedi knight

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj duke_of_earl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2008 u 00:47
chekiraj polje pored recalculate time values.
-All my life I wanted a computer,now I want my life back!

-A day without sex is a day wasted.
Na vrh
toci View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toci Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2008 u 10:58
ok. dobio sam titl, ali sada mi drugi deo titla malo kasni. pokusacu da namestim jer je film na ruskom a nisam bas neki expert za ruski.
hvala!
Cogito, Ergo, Sum
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2008 u 11:15
Zar nije jednostavnije vremenski podesiti oba titla i onda ih spojiti?
Na vrh
ZixiDBoy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ZixiDBoy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2008 u 12:39
Ja titlove opusteno spajam u Wordu na desetine sam do sada spojio, posle ako treba promenis ekstenziju u SW.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,254 sekundi.