| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
DSL Speed 4.3 |
Odgovori
|
| Korisnik | |
N.B.G.
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Sick Boy Pridružen: 29.Srpanj/Jul.2008 Status: Offline Points: 2520 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: DSL Speed 4.3Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2008 u 18:24 |
|
DSL Speed 4.3 | 5 Mb DSL Speed online automatically optimizes your DSL (e.g.,ADSL,G.lite,IDSL,SDSL) connection speed to max. Features: - DSL Speed online automatically optimizes your DSL (e.g.,ADSL,G.lite,IDSL,SDSL) connection speed to max. - DSL Speed Optimize base on online automatically detect your DSL unique optimize value. - DSL Speed had been full test in Verizon DSL, SBC Yahoo DSL , EarthLink DSL, Bellsouth DSL and China Telecom ADSL PPPoE connection.
|
|
|
|
![]() |
|
Johhny Q
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...) Pridružen: 30.Rujan/Sep.2006 Status: Offline Points: 1800 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2008 u 18:45 |
|
Pozdrav, prijatelju.
Imam par sitnih primedbi da ti saopštim, bez uvrede, naravno. Ako može tako... Lepo je ovo što radiš. Svakako, ima dosta ljudi koji ne poznaju problematiku dovoljno, i rado bi unapredili svoj rad, ili svoje uživanje, svejedno, i svima njima ovo može jako da pomogne. Međutim, verovatno si i sam primetio, ovde je veliki procenat, usuđujem se da kažem, preko 75% onih koji traže da im se prevede titl sa engleskog na srpski, hrvatski, makedonski... Šta misliš, kako će oni, a ovo je u najvećoj meri njima namenjeno, da pročitaju ovo što si napisao...? Ja bih te zamolio (meni lično, inače, ne smeta, ja ionako prevodim sa engleskog...) u ime svih njih da svoje komentare i, eventualno, uputstva i objašjnenja ubuduće prevedeš na srpski... Unapred ti zahvaljujem... |
|
|
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
|
|
![]() |
|
N.B.G.
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Sick Boy Pridružen: 29.Srpanj/Jul.2008 Status: Offline Points: 2520 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2008 u 05:47 |
|
Ok. lega primedba je na mestu, tacna i realna
i potpuno si u pravu! Veruj mi da sam i sam isto pomislio kada sam postovao to i jos one male postove ali sam bio u zurbi.. bice editovano u toku dana isto kao i za ostale da ne pisem sada za svaki... Pozz. Ažurirao N.B.G. - 26.Prosinac/Dec.2008 u 05:48 |
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |