| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Problem s fontot!!! |
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Korisnik | |
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2008 u 21:48 |
|
A ova sto e:
I bez vredjanje!!! |
|
![]() |
|
toteto
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2008 u 22:43 |
|
dobro dobro... ne se nerviraj bate. nemozam se nerviram so ova convertXtoDVD so e. za da stigni do 8% mu trebase 1 sat... a fijlmot traj 2 sati... ako cekam da se doconvektira ke mi treba 24sati. a i gledam deka 24 ti e edena od omilenite serii pa razmisli so se mozi da se sluci za 24sati :D. Kazi nesto da ne treba da se napraj za pobrzo da odi ili mora da se ceka cela vecnost.
A i ova so napisa bez vreganje, jas ne te navrediv. Ko so mi rece ti zejnanin jas ti rekov vonzemjanin... zemjanite na lugeto so zivejat na zemjata ne mu vikat kaj si zemjanec. se izvinuvam ako go sfati toa mnogu seriozno no bese nameneto ko шега. |
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2008 u 22:58 |
|
Druze, vidi, ako ti e jak kompjuterot ke bide brzo, jas odamna koga prison break 11 epizodi staviv na High Quality Slow Encoding na edno DVD, tie bidnaa gotovi za 4h preku ConvertXtoDVD. Nema nekoe bitno podesuvanje...
Ažurirao icemaher - 23.Prosinac/Dec.2008 u 22:58 |
|
![]() |
|
toteto
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2008 u 00:17 |
imam panasonic dvdplayer i podrzva dvix i skoro site video fajlovi. ova so e firmwire kako da go pobaram i kako da poznam deka bas toj mi treba i kako da go snimam posle. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |