Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Problemi sa sajtom
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Problemi sa sajtom

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Problemi sa sajtom
    Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2008 u 13:48
Neznam šta se događa ali odkad su uvedene ove promjene oko titlova,jako sporo mi otvara ovu stranicu i često mi blokira.
Uz to,uploadao sam titl a ovdje ga još nema.

I još jedno pitanje,dali je ovo konačni izgled kako će izgledati kad se uploada titl ili se još radi na tome?
Pošto su uvedene nove stvari molio bih administratore da nam objasne detaljno novosti da nebi dolazilo do nesporazuma...

Unaprijed hvala...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2008 u 13:56
Ajmo redom: Usporavanje nema veze sa novinama na sajtu već sa idiotskom reklamom za allianz. (Da bogda ne imali nijednu mušteriju) Glupaci nisu sposobni da naprave ni banner kako treba, ali su obećali da će to srediti.

Titla nema, jer od uvođenja novih stvari na sajt postoji i opcija kontrole upload-a. Tvoj prevod će se pojaviti vrlo brzo čim ga neko od nas proveri  i konstatuje da nije duplikat.

Naravno da nije konačni izgled. Imaš mnogo više pisano o tome na temi koju sam postavio. Pročitaj...
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2008 u 14:03
Ok,hvala ti Darije na objašnjenju...    

P.S.Još jednom pohvale za sve novosti na sajtu
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.