Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - nekaj ne stima s titlovima koji se pojavljuju
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

nekaj ne stima s titlovima koji se pojavljuju

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Kayser Soze View Drop Down
Uploader
Uploader

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kayser Soze Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: nekaj ne stima s titlovima koji se pojavljuju
    Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2008 u 17:19
hm .. ne znam o cem se radi ali . .kao kaj sam reko nes ne stima s ovim novim sustavom stavljanja titlova  prvo na strancici ima titlova sako csi, life  .. . ne pise ni koja sezona epizoda nista . . .

a drugo danas recimo . . podesio sam titlove za indianu jones brrip i htio sam staviti gore jer za tu verziju nema titla i ni jedna postavljeni ne pase. . i kao sto sam do sada sve titlove koje sam stavljao . .. ako vidim da nema titla koji pase podesim ga za verziju (grupu koja ga je izdala) i postavim ga ovdje . ..

e sad danas sam to probao isto ali ne radi nesto . .ne mogu stavit titl gore nikako . . sve sam ispunio . . cak sam probao s zip i rar  .. ali nista . .

tako isto evo na prvoj stranici ima:

ENTOURAGE

CSI

LIFE

a sumnjam da su autori napravili pogresku jer medju njima ima ljudi koji su vec ovdje jako jako dugo . .

o cem je rijeci?
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2008 u 18:10
bit ce, polako, radi se na svemu jos
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2008 u 18:31
@Kayser Soze
Prilikom uploada si mogao primjetiti da imas vise polja za ispuniti,
naslov po www.imdb.com, za koju je verziju titl, godina, fps itd.
Kad sajt bude gotov, uz naslov titla ce biti svi podaci
koje uplouader ispuni u gorepomenutim poljima.
Sajt je u redizajniranju i jos nije gotov.

Takodjer, od sada titlovi idu na proveru prije objave, posto nam dnevno stize i
po 20-30 duplikata ili da kazem preciznije potpuno identicnih titlova.
Do finisiranja radova na sajtu, nadam se da cemo se nekako snaci i biti strpljivi
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
Kayser Soze View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kayser Soze Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2008 u 18:53

ok ok . . sve pohvale . .iako .. hm . .ko zna kak ce to bit . . . .misljenje je da se trebalo ostavitit kako je . .jer ko ce to sve provjeravati . .mislim da ce titlovi pocet kasnit i da ce tu biti vise problema nego kaj ih je i bilo . .al dobro to je samo moje misljenje . .nego . .ovaj titl: koji sma stavio danas ..

Indiana Jones And The Kingdom Of The Crystal Skull  

kao pod takvim nazivom nisat ne znaci . .jer je on trebao biti Indiana Jones And The Kingdom Of The Crystal Skull 2008 BRRip AC3 Xvid D-Z0N3jer je to iskljucivo za BRRip a ni jedan vec postavljeni titl ne pase  . .tako da ako netko cita. . ovo nek promjeni ime titla. . gore navedenog u ovaj dole . .. hvala. .

O tome sam i pisala, sva dodatna polja koji si ispunio, (Indiana Jones And The Kingdom Of The Crystal Skull 2008 BRRip AC3 Xvid D-Z0N3 ) pokazace ce za koji dan kad sajt bude gotov.

Ažurirao Kneginja - 05.Prosinac/Dec.2008 u 19:01
Na vrh
slipknot03 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj slipknot03 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2008 u 20:43
ajde de..
wech sam u zadnje wrijeme pocheo malo 'pizditi' na ljude
jer postawljaju titlowe, a lijeno im je napisati za koju werziju..
ja osobno jako cijenim rad swakog prevoditelja i divim im se..
ali jbg..
to je samo jedan redak texta...

tako da sam jako zadowoljan owim potezom.. ;)

lakshe che se snalaziti..
a to shto che kasniti, ah bemmu swe..
pa kasnit che uwrh glawe JEDAN DAN.. kontam
top topa..
neche niko umrijeti za to wrijeme..
ako toliko zelish pogledati film, mislim da chesh ga pogledati i bez prijevoda..

Na vrh
SRETNI View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SRETNI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2008 u 20:45
Mene samo zaniama u ovom novom sustavu.Kad se tilt uplodira na glavnoj stranici ima samo ime filma.Moze li se vidjet kad se klikne na njega za downlodirat npr koje je godine i za koju je verziju,jer neznam zasto onda inace kod uploda stavljat koji su framovi godina itd...
Na vrh
slipknot03 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj slipknot03 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2008 u 20:46
Originalno postovano od strane SRETNI SRETNI piše:

Mene samo zaniama u ovom novom sustavu.Kad se tilt uplodira na glavnoj stranici ima samo ime filma.Moze li se vidjet kad se klikne na njega za downlodirat npr koje je godine i za koju je verziju,jer neznam zasto onda inace kod uploda stavljat koji su framovi godina itd...

pa prochitaj gore da che biti swe gotowo za par dana..
doxe sredi stranica do kraja..
ccc....

dakle biti che swe informacije ;)

et
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.