Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The scarlet letter (1995)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The scarlet letter (1995)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
HEBEHA View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HEBEHA Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The scarlet letter (1995)
    Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2008 u 12:52
Molim vas ako neko ima prevod za ovaj film neka ga postavi. Ubih se tražeći ga. Hvala unapred i sve najbolje!
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2008 u 13:56
Ne znam sto si si ubio, ja sam ga nasao iz cuga...

http://www.divx-titlovi.com/co-yu/divx-subtitles/download/scarlet_letter%2c_the_/1634.aspx

Odes gore, gde pise Click here - Divx Subtitles :: Divx Covers :: Dvd Covers, ukucas sta ti treba i... Voila!!!

Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
Na vrh
HEBEHA View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HEBEHA Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2008 u 18:19
Naravo da sam našla taj prevod, ali film koji ja imam je na dva cd-a, a ovo je prevod za jedan cd.
ne odgovara mi pa bih zato molila ako neko ima drugi.
hvala!
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2008 u 20:00
Procitaj uputstvo za upotrebu Subtitle Workshopa, prilicno je jednostavno podeliti titl...
http://www.divx-titlovi.com/Forum/forum_posts.asp?TID=16063&FID=2&PR=3

Na vrh
HEBEHA View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HEBEHA Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2008 u 07:40
Najlepše hvala! Cenim vaš trud, hvala na pomoći i odgovoru!
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2008 u 08:54
ZAto smo tu... Uvek da pomognemo koliko mozemo...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.