Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - nokia N96
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

nokia N96

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
kikin View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kikin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: nokia N96
    Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2008 u 10:04
    kupio bi nokiu N96 molim mišljenje kakav je to mobitel.hvala
Na vrh
JiXaW View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JiXaW Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2008 u 22:56
Ja je imam mogu rec da je mašina od mobitela i nisam pozalila sto sam je uzela :) preporucam
Crazy Girl In Dj World
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2008 u 00:57
za te pare kupi lap top i obican telefon i uzivaj

Na vrh
JiXaW View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JiXaW Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2008 u 20:30
hah a sto ako covjeku treba pravi mobitel :D
Crazy Girl In Dj World
Na vrh
administrator View Drop Down
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2008 u 23:30
E pa i ja imam taj mob, samo mi baterija nekak ode na brzaka.

Bas sam htjeo pitat jel netko zna kako povecati, smanjiti fontove na porukama ??

Inace mob je ludnica.
Srdačan pozdrav
Nikola : nikola@titlovi.net
Psi laju a karavan prolazi !!!

Na vrh
JiXaW View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JiXaW Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2008 u 23:47
To ni ja nisam otkrila xD
Crazy Girl In Dj World
Na vrh
kikin View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kikin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2008 u 20:27
hvala na pomoči
Na vrh
joya View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj joya Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2008 u 22:23
Ma ja samo vjerujem u Sony Ericsson sad trenutno nov kupio za 250 eura
K850i a meni su nokie samo ko golfovi!

Nije ko što nije, jer da jeste bilo bi, a nije!
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2008 u 22:39
Zato ja imam motorolu od od 1998. Prvo staru dobru cd920, a sada V3....
Na vrh
kikin View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kikin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2008 u 18:08
neznam što ču kupiti ali možda kupim sony erikson ka850
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2008 u 18:18
Ja imam nekakav Sony Ericson. Kad me pitao prodavac "Šta bi voleo od opcija", ja mu ponovo, ali ovaj put glasnije rekoh da mi treba telefon, a ne MP3 player, fotoaparat, kamera, organizator, internet i ostale gluposti koje nemaju veze sa telfoniranjem. I on mi da veoma lep mobilni telefon, kome baterija traje i po deset dana (ako razgovaram bar pola sata dnevno). Platio sam ga 20 € pre godinu dana, i kad bi sad riknuo, isplatilo se. Pre nekoliko dana sam dobio neko ludilo od nokie na poklon, izgleda ko space shattle. Poklonio sam ga bratu, jer je on više fancy od mene.
Na vrh
JiXaW View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JiXaW Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2008 u 20:58
Originalno postovano od strane kikin kikin piše:

neznam što ču kupiti ali možda kupim sony erikson ka850

bolje ne jer su svi rekli da su u Sony ericssonu bas u tom aparatu zakakali taj touch screen koji cesto rikne
pa i meni... nije mi nes za te parre bolje nes drugo
Crazy Girl In Dj World
Na vrh
UsualSuspect View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj UsualSuspect Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2008 u 22:37
Ja imam 6630 negde oko 3 godine i dobro me služi

Ažurirao UsualSuspect - 29.Prosinac/Dec.2008 u 23:35

Na vrh
Crespo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Crespo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2009 u 15:46
Imam Nokia-u N95 8gb i  razmisljam o kupovini Nokia-e N96. Da li je neko imao iskustva sa oba telefona i koje su prednosti N96 u odnosu na N95?
Na vrh
helex View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj helex Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Svibanj/May.2009 u 20:34
Originalno postovano od strane Crespo Crespo piše:

Imam Nokia-u N95 8gb i  razmisljam o kupovini Nokia-e N96. Da li je neko imao iskustva sa oba telefona i koje su prednosti N96 u odnosu na N95?
Ni pod razno ne mjenjaj N95 8gg za N96.Pricam iz osobnog iskustva +nN96 kockastija,ružnija ni po čemu bolja a to sto ima mogucnost gledanja tv-a prilagodjenog mobu... to u ovim prostorima neče doči još bar 10 god.
 Ako ti nije hitno skupljaj novce i čekaj N97(pogledaj na gsmarena mišljenja korisnika).
Promjenio sam jako puno mobova ali N95 obavezno 8GB je definitivno (bar meni najbolji).Nažalost dobio sam takvu priliku pa sam je morao prodati  i uzeo 5800 XM (za te novce super mob).

Ažurirao helex - 23.Svibanj/May.2009 u 20:38
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Svibanj/May.2009 u 23:25

ako cete da gledate filmove nema boljeg od 5800tube  nokijica je super sto se toga tice

veliki 16/9 ekran odlicna rezolucija  jos i osetljiv na dodir ,8 gb kartica milina 

imam ga  vec par meseci i extra je  ne bi uzimao  umesto njega ni 95 ni 96 

pisite na pm  ak vas interesuju   dalja iskustva sa   nokiom 5800

Na vrh
misokralj View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj misokralj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2009 u 21:50
iphone ne prevazidjen
n96 se brzo kvari !
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.