Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pomoc molim vas
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pomoc molim vas

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
pakii87 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pakii87 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pomoc molim vas
    Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2008 u 19:58
    Da li neko moze da mi nadje prevod za House Bunny 2008 jer sam poludeo trazeci ga ! Molim vas pomozite mi ako mozete ! Unapred hvala !

Ažurirao pakii87 - 23.Studeni/Nov.2008 u 20:00
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2008 u 20:20
i jos sto postova da pises, kad ga nema nema ga!
vec si jednom potrazio titl:
http://www.divx-titlovi.com/Forum/forum_posts.asp?TID=22660&PN=1

ako ga neko ima postavice ga na sajtu www.divx-titlovi.com
ne padaju sa neba, da bi izasli titlovi odmah posle izlazak dvdrip-a
treba neko da sedi  i to da prevodi nekoliko sata, da gubi slobodno vreme kako bi se titl kasnije pojavio na sajt
Na vrh
pakii87 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pakii87 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2008 u 21:04
ok! Hvala matori
Na vrh
Kronos R. View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kronos R. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2008 u 02:00
Ima li neko titlove za film THE CROW 2 na hr ali ciste bez eng.prevoda usred filma
Na vrh
joya View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj joya Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2008 u 12:37
Eh za Vrana 2 sam ja sredio pola prevoda i mene je to nerviralo, pa ću ti okačiti vjerovatno sutra i ostatak jel ok.
Nije ko što nije, jer da jeste bilo bi, a nije!
Na vrh
Kronos R. View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kronos R. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2008 u 22:24
Aj molim te ako mos mislim ako ti nije problem
Na vrh
Kronos R. View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kronos R. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Studeni/Nov.2008 u 03:18
Ej ljudi ima li slucajno neko tiltove za film The Nutty Professor(luckasti profesor) na hr ako je moguce
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.