| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
That 70s & Homicide: Life on the street |
Odgovori
|
| Korisnik | |
zokisha
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: That 70s & Homicide: Life on the streetObjavljeno: 23.Studeni/Nov.2008 u 10:16 |
|
Malo je mozda glupo sto je prvi post neka potraznja, u principu dosta dugo sam uz vas, ali me forum nije nesto preterano interesovao.
Zato pre svega zelim sve da pozdravim i da se zahvalim svima koji ucestvuju u odrzavanju i azuriranju stranica ovog divnog sajta. enivej, da predjemo na stvar, ukoliko neko ima prevedene serije: Vesele sedamdesete i odeljenje za ubistva, zamolio bih ga da uploaduje + bio bih mu vecno zahvalan, te dve serije su kultne i stvarno je steta sto se u bazi ne nalaze prevodi. Za That 70s sam nasao prevod za prvu sezonu, dok za ostalih 7 sezona ima samo na engleskom. Sto se tice serije Homicide, prevoda ima samo na engleskom. ![]() |
|
![]() |
|
blackpearl
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Pridružen: 23.Kolovoz/Aug.2005 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 5710 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2008 u 11:53 |
|
70te
http://www.prijevodi-online.org/index.php?izbor=epizode&id=125&s=sve Dok za Homicide nazalost nema |
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |