| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Windows xp problem, ljudi pomagajte!!! |
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Korisnik | |
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 12364 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2008 u 10:40 |
Zloguka proročanstva windowsa su se obistinila jučer u 9.00 ujutro pacijent javlja da mu je istekao rok i da aktiviram windowse, na što ja kliknem activate, a on odgovara da su već aktivirani, kao i prije. ![]() Samo, ovaj put vrati me na logon screen, ja stisnem continue, a on opet, ovaj put hropčući kao na samrtnoj postelji, procijedi jedan ''molim aktiviraj windowse''... i tu padne u srčani arest. u pokušaju da oživim pacijenta izvršio sam višestruki reboot sistema, pokušaje dizanja iz safe moda, opetovano ukucavanje activate i vraćanje na logon screen, te na kraju drastične mjere: masažu kućišta i slanje dobrih vibri... ![]() ![]() ![]() ništa nije pomoglo, u 9.30 ujutro po lokalnom vremenu, pacijent je izdahnuo i nakon što sam utvrdio smrt, krenula je nova instalacija windowsa... ![]() U zadnjih tjedan dana nabavio sam backup svih programa osim save game foldera iz My documents ![]() |
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72061 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2008 u 10:56 |
|
|
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
Johhny Q
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...) Pridružen: 30.Rujan/Sep.2006 Status: Offline Points: 1800 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2008 u 11:32 |
|
PA, dobro, cim si ti nama o5 ovde, znaci da je reanimacija pacijenta uspesno izvrsena...
|
|
|
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
|
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2008 u 13:20 |
|
zato ja uvek stavim C: da mi je oko 10-15gb, zbog xp sp3 i corel office i ostalih softver-a, a D: mi ostane za igrice, mp3, filmove, serije....., tako da kad sredim C: unesem ghost 2003 boot cd, uradim ghost na C: snimim ghost img fajl na D: , i kad i da nesto zeznem, uz pomoci ghost-a vratim windows za 2-3min...
|
|
![]() |
|
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 12364 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2008 u 14:58 |
operacija završena, transplantacija srca uspješno obavljena... ![]() |
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |